Hamile olma ihtimalim kaçtır sizce??

fatmanurss0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
5
0
1
28
Merhaba benim adet son adet tarihim 8.12.2018 di. 36 günde bir adet olurum ve olmam gereken adet tarihim 13.01.2019 du. Yumurtalama dönemim takvimde 25 aralık-1 ocak taktivim diyor. Ben 17-20-21-25-26-31 aralıkta ve 5-9-10-11 ocak günlerinde eşimle korunmasız ilişkiye girdim. (Henüz adet olmadım ve adete 3 gün kala kan testinde negatifti.) geç döllenme olup hamile olma ihtimalim var mıdır? Ya da ne zaman idrarda gebelik testi yapsam sonuc verir?? Nolur fikir verin. Eşim de ben de hamilelik istiyorum.

Sizden 2 sonra da ben adet olmuşum dediginiz gibi ovulasyon testleri ile takipte bulunduk normal adet tarihim 10 ocakti ben 3 gun öncesinde hayalet cizgi ile öğrendim sonra kanda ogrendim.
Inşallah gec döllenme olmuştur sizinde.

Test yanlış degilse alırsınız tabii ki. Ben inanmayip birkac tane yapmıştım cunku esimde varikosel vardi doktorlar normal yolla zor demisti tup bebek denemistik kimyasal gebelik yaşamıştım. Bu ay pek umudum olmasada test yaptım 3gun kala cok hayalet bir cizgi çıkmıştı ertesi gun az daha koyulasti derken gunum gecti kan verdim hamile olduğumu ogrendim. Sizde bir deneyin isterseniz insallah pozitifi gorursunuz.

Adete 3 gün kala kanda beta hcg 0.100 dü negatifti ama adet gecmedikce önermiyor bu sitedekiler de doktorlar da simdi gitsem kan da çıkar mı? O test yapılalı 1 hafta oldu nerdeyse . Artma ihtimali var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…