• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma ihtimalim nedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

insanbirsiradan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
53
0
1
69
İlk önce 20 şubatta regl oldum 24veya25 şubatta reglim bitti. 28 şubat 2025’te sevgilimle sürtünme yaşadık içime boşalmadı zevk suyundan korkuyorum. Sürtünme üstünden 3 hafta sonra normal olmam gereken zamanda regl gibi bir şey oldum taze kırmızı kan geldi birkaç gün sürdü bitti.sürtünmeden 40 gün sonra test alıp yaptım negatif çıktı 2.kez regl olmayı bekledim 21-22-23 nisanda düzenli olarak test yaptım yine negatif çıktı 24 nisanda yine taze kırmızı kan geldi regl gibiydi 6 gün sürdü bitti 7 mayısta yine test yaptırdım negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı bazen gebelikte regl görenler oluyormuş ya çok korkuyorum

İlk önce 20 şubatta regl oldum 24veya25 şubatta reglim bitti. 28 şubat 2025’te sevgilimle sürtünme yaşadık içime boşalmadı zevk suyundan korkuyorum. Sürtünme üstünden 3 hafta sonra normal olmam gereken zamanda regl gibi bir şey oldum taze kırmızı kan geldi birkaç gün sürdü bitti.sürtünmeden 40 gün sonra test alıp yaptım negatif çıktı 2.kez regl olmayı bekledim 21-22-23 nisanda düzenli olarak test yaptım yine negatif çıktı 24 nisanda yine taze kırmızı kan geldi regl gibiydi 6 gün sürdü bitti 7 mayısta yine test yaptırdım negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı bazen gebelikte regl görenler oluyormuş ya çok korkuyorum

Hamile değilsiniz

Kız defalarca regl olmuşsun zaten daha ne olsun istiyorsun hamilelikte regl olmak böyle bir şey değil ki zaten gebelikte regl olmazsın o kanamanin başka bir sebebi vardır

Dalga geçiyorsun dimi!?
Cevap verdik, inanmayıp yine aynı insanlara konu açiyorsun.
G.t korkun varsa sürtünme arkadaşım.
Değilsin diyoruz "ama bilmem ne zart zurt diyorsun" hamilesin diyoruz "hamile miyim ya" diye tekrar konu açiyorsun, cidden ya git bı muayene ol, ya git bı destek al.

Dalga geçiyorsun dimi!?
Cevap verdik, inanmayıp yine aynı insanlara konu açiyorsun.
G.t korkun varsa sürtünme arkadaşım.
Değilsin diyoruz "ama bilmem ne zart zurt diyorsun" hamilesin diyoruz "hamile miyim ya" diye tekrar konu açiyorsun, cidden ya git bı muayene ol, ya git bı destek al.
O kadar haklısınız ki ama yemin ediyorum dalga geçmiyorum kafayı yedim test yapıyorum negatif çıkıyor olmam gereken günlerde kanamam geliyor diyorum ki adet mi oldum acaba ya başka bir şeyse düşünmekten kafayı yedim kimseyle paylaşamıyorum çok mutsuzum çok üzgünüm nolur yanlış anlamayın bilerek yapmıyorum

Lütfen konu tekrarı yapmayın, diğer konunuzdan devam edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X