Hamile olma ihtimalim nedir

Kan degeri

• 3

OY: 0 0,0%
  • 4

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Serpil03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
7
6
1
33
merhabalar ablalarım ve kardeşlerim bnm adetime 6 gün kala kan tahlili yaptırdım gebelik için sonuç 0.05 çıktı bugünde hasta olmam gerekli idi ama olmadım ve hiç hasta olacak gibide bir hissiyatim olmuyor normalde de adetim hep 3 gün önde gelirdi ve çok agrı sancı çekerdim lakin dediğim gibi böyle bir durum yok acaba bir kaç gün sonra da tekrar kan testi yaptırsam değişim olur mu ve böyle bir durum yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı lütfen bnm hiç çoçuğum yok 3 senelik evliyim yardım edin

Olabilir de olmayabilir de canım. Bence idrarda pozitifi görmeden kan testi vermemek lazim boş yere stres yapıyor insan...

Evet yarın inş idrar testide yapıcam rabbim inş bu kez hamile yimdir umudumu yitirmek istemiyorum teşekkür ederim

merhabalar ablalarım ve kardeşlerim bnm adetime 6 gün kala kan tahlili yaptırdım gebelik için sonuç 0.05 çıktı bugünde hasta olmam gerekli idi ama olmadım ve hiç hasta olacak gibide bir hissiyatim olmuyor normalde de adetim hep 3 gün önde gelirdi ve çok agrı sancı çekerdim lakin dediğim gibi böyle bir durum yok acaba bir kaç gün sonra da tekrar kan testi yaptırsam değişim olur mu ve böyle bir durum yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı lütfen bnm hiç çoçuğum yok 3 senelik evliyim yardım edin
Adetinize 6 gün kala negatifse en az 10 gün gecikmeden pozitifi göreceğinizi sanmıyorum. Bir daha test yapmadan az daha sabredin bence

Merwus hanım teşekkür ederim ama içimde kurt var illa git yap diyor bn çok bekledim artık hiç sabrım kalmadı yarın yine yapayım idrarı hasta yine olmazsam bir daha yaparım

Merwus hanım teşekkür ederim ama içimde kurt var illa git yap diyor bn çok bekledim artık hiç sabrım kalmadı yarın yine yapayım idrarı hasta yine olmazsam bir daha yaparım
Sizi çok iyi anlıyorum ama o negatifleri görmek çok daha zor. Geç döllenme oldu ise daha çıkmayacaktır diye söylemiştim. Siz kendinizi negatife hazırlayın o zaman bence ki hayal kırıklığınız yüksek olmasın. İnşallah ben yanılırım güzel haberler verirsiniz

Merhabalar ben bugün idrar testi yaptım çok silik çıktı fakat sonrasında kahverengi biraz akıntı geldi şimdi de normal yani biraz kan gelir oldu pembemsi kahveli gibi üste görme Durumu olabilir mi alt karnımda agrıdı biraz üste görme durumu nasıl ve ne kadar zamanlarda olur bilginize yine ihtiyacım var

Bugün adetin sökülmezse yarın kan testi yaptır canım.

Adetimden 3gün önce kan testi yaptırdım 25 çıktı,adetimin ilk gnüde 125 çıktı. bende çok geçikme olmadan değerlerim yükseldi. hatta adet günüm gelmeden idrar testindede çok silinik çıkmıştı. yani şu an drlara göre 4haftalık hamileyim :halay:

Adetimden 3gün önce kan testi yaptırdım 25 çıktı,adetimin ilk gnüde 125 çıktı. bende çok geçikme olmadan değerlerim yükseldi. hatta adet günüm gelmeden idrar testindede çok silinik çıkmıştı. yani şu an drlara göre 4haftalık hamileyim :halay:
Tebrikler canim, Allah anali babali buyutsun hayirli ve saglikli olsun insallah

araniza yeni katildim bende pco hastasiyim yumurta takibine basladim bu ay femara kullandim iki adet folikul elde ettik reglmin 15.gunu birinin biyu 16mm birinin 17.38di doktor fena degil dedi iyi dedi bugun reglmin 18 gunu birtane gordu folikul 20.38mm olmus 5 gun sonra yine cagirdi bakicak catlayip catlamadigina o doger folikulu niye goremediii acaba catladimi

Merhabalar arkadaşlar daha önce hamilelik testi çok silik çıkmıştı ama hamile olmadığımı öğrendim şimdide bana hacıdan doonu meyvesi geldi fakat nasıl yapıldığını bilmiyorum bilginiz var mı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 78
Back
X