- 28 Şubat 2013
- 124
- 60
- 98
merhabalar,
benim son adet tarihim 24 kasım ve acayip bi şekilde anne olmak istiyorumm.. erken olduğunu bildiğim halde kendime engel olamıyorum ve neredeyse 10 tane test yaptım şimdiye kadar tabi hepside negatiff
.. ama şöyle bi durum var 10 gündür acayip şekilde hamile olduğumu hissediyorum (çok istediğimden olabilir bilmiyorum) . göğüslerim şiş dokununca acıyo, kirpiklerim çok kaşınıyo baş dönmesi ara ara uyku yorgunluk gibi şeyler hissediyorum. benim adetlerim düzensiz oluyor ama en fazla 32 gün sürer..bide 2 gebelik geçirdim 2sinide göğüslerimden anlamıştım .( ikisinide kaybettim
) lütfen bana bi akıl verin delircem aklımdan çıkmıyo böyle ben gibi negatif olup sonra pozitifleşen var mı olabilir mi yanii.bazen diyorum negatif işte taktığından böyle oluyor ama çoğu zamanda hamilesin erken olduğundan çıkmıyorr testte diyorumm.. çok karışığımm 
benim son adet tarihim 24 kasım ve acayip bi şekilde anne olmak istiyorumm.. erken olduğunu bildiğim halde kendime engel olamıyorum ve neredeyse 10 tane test yaptım şimdiye kadar tabi hepside negatiff