Hamile olma ihtimalim var mı

ozguce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2025
16
4
1
24
Kızlar merhaba 2 yıllık evliyim bugüne kadar hep geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz eşimle reglime 9 gün var daha 1 hafta önce üç tane test yaptım negatif fakat belirtiler cabası. Göğüs uçlarımda koyuluk, karında dikey leke, beyaz kokusuz akıntı, bel ve kasık ağrısı alt karında arada bi karıncalaşma aşırı gaz ve sık idrara çıkma durumum mevcut son olarak da genital bölgemde bi baskı hissediyorum bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ona göre kan testi vereceğim

Bende eşimle geri çekilme şeklinde korunuyorum genelde ve benimde bazı dönemlerde göğüs uçları ve çevresinde koyuluk oluyor ama dediğiniz diğer belirtileri hiç yaşamadım bir test yapın bence umarım her şey sizin için en iyisi olur

Sizin durumunuzda bir değişiklik var mı kan testi verdiniz mi

Henüz kan testi vermedim reglime daha 6 gün var eğerki gecikme olursa test yaptıracağım sizin de mi şüpheniz var
Evet benim de bat 5 ağustos. Bir test sonucumun yanıltması ve pozitif çıkması üzerine Pazar günü reglime 9 gün kala beta verdim. Erken olduğunu bilmiyordum. Beta 0.6 çıktı. Çok erken ondan negatif olabilir belki diye kurt düştü içime. Gün içinde ara ara sızlama tarzında kasık ağrım oluyor. Psikolojik diyip geçmek istiyorum ama olmuyor

Ben de aynı şekilde düşünüyorum hatta dün gece öyle bir rüya gördüm ki normal doğum yapıyordum en komiği ve şaşırtıcı kısmı da resmen gerçekmiş gibi acısını bile hissettin sonuçlarımız istediğimiz gibi olur inşallah

Ahahahahhaha ay ben de gebelik düşüncesi hiç aklımda yokken son reglimde rüyamda birinin bana sen hamilesin ben yüze bakınca anlarım tarzında konuşma yaptı. Ben de ona regliyim dedim o da olabilir ama sen hamilesin dedi. Yeni evliyim ve bu rüyadan sonra bu ay ilk defa erken gebelik testi yaptım yalancı pozitifi gördüm kanda negatif çıktı. Beklemekteyim inşAllah Rüyalarımız hayırlısıyla gerçek çıkar yaa

bana da annem ve yengem aynı şeyi söyleyip duruyorlar gerçekte inşallah öyledir ikimiz için de belki gebelik yeni olduğu için kanda çıkmamış olabilir tefliniz gecikirse birdaha kan verin bende

bana da annem ve yengem aynı şeyi söyleyip duruyorlar gerçekte inşallah öyledir ikimiz için de belki gebelik yeni olduğu için kanda çıkmamış olabilir tefliniz gecikirse birdaha kan verin bende
Amin ayy inşAllah vakit çok erken sabretmek gerekiyor ama dayanamayıp yarına kadın doğum randevusu aldım. Bu ay olanlar beni çok etkiledi. Gebelik olsun diye çabam yoktu da meğer ne çok istiyormuşum yine erken hcg için ama hem hcg hem de vitamin vs değerlerime baktırayım gebelik yoksa bile ileride olması durumunda depolarımı doldurayım dedim. Haberleşelim inşAllah

Ya çok sevindim iyi yapmışsınız valla sonucunuz çıktı mı peki

Ya çok sevindim iyi yapmışsınız valla sonucunuz çıktı mı peki
Yarın sonuç çıkacak ama bugün erken gebelik testim negatifti artık hiç umutlu değilim ((( sağlık ocağında kan değerlerimle beraber hcg verdim yarın çıkacak inşAllah güzel sonuçlar olur. Ama bugün artık umudumu yitirdim diyebilirim

Siz yine de öyle düşünmeyin Allah büyüktür eğerki daha yeni gebelikse negatif çıkmış olabilir günümüzdeki testler maalesef çok yanıltıyor negatifi pozitif pozitifi de negatif gösterebilir aldanmayın dediğim gibi Allah büyük benim bir akrabam var kadın 30lu yaşlarda menepoza girmişti hatta biz çok erken girmişsin felan diye konuşuyorduk 3 sene önce bebiş doğurdu ve bu bahsettiğim kişi gerçekten yıllarca regl olmamış ve hormon ilaçları falan kullanmıştı veren Allah veriyor sen gönlünü ferah tut

Aynen öyle arkadaşım haklısın aslında. Sadece bir yandan olumsuza alıştırıyorum ki yarın sonuçla karşılaştığımda yine çöküş olmasın. Bir hafta önce erken gebelik testinde pozitif gördüm ama daha yumurtlama bile olmadığını haliyle imkansız bişey olduğunu bilmiyordum. Yalancı pozitif olabileceği de hiç aklıma gelmemişti. O bilgisizlikle bir de eşime söyledim yeni evliyim bu konular hakkında hiç bilgim yoktu. Çok mutlu olmuştum ama sonrasında kanda negatifi görünce çakıldım. Dünde siteyi kesfettim burada bir çok şey öğrendim. Şimdiyse umudumu düşük tutuyorum ne olur ne olmaz diye. Hamile olduğuma o kadar inanıp olumsuzu görünce çok üzüldüm.

Umudunu yitirme yine de bu ay olmaz bidahaki ay olur sıkma canını Allah hayırlıysa nasip etsin inşallah

Umudunu yitirme yine de bu ay olmaz bidahaki ay olur sıkma canını Allah hayırlıysa nasip etsin inşallah
Eveet bu ay için umudumu yitirdim sadecee önümüzdeki aylarda hiç böyle şeyleri düşünmeden devam edeceğim inşAllah bu düşünceler stres de bizleri etkiliyor

daha regle 9 gün varsa daha hamilelik belirtilerin çıkması imkansız daha karnına yerleşmedi bile bebek döllense dahi döllenmeden sonra 10 günden sonra yerleimiş oluyor ve belirtiler çıkacak yani.

Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim ben erkek arkadaşımla 16-20 Nisan tarihlerinde korunmasız ilişkiye girdim ondan önceki en son adet tarihim 31 Mart da başladı 6 Nisan da bitti bu korunmasız ilişkiden sonra mayısın ilk haftasında regl olmam gerekiyordu normalde ama reglim gecikti regl gecikmesinin 12. Günü sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı 26 mayısta da ilk başta hafif kahverengi lekelenme oldu sonra normal akıntı geldi lekeden fazlaydı yani gelen akıntı ama o akıntı da kahvemsiydi sonraki 2-3 gün yine lekelenme şeklinde devam etti bu yerleşme kanaması mı yoksa geciken adet kanamasımıydı acaba bi de ondan sonra temmuzun 4 ünde adetim sökülsün diye biberiye çayı içmiştim ve akşamına normal regl oldum ağrılı bi şekilde ama kısa sürdü 3 gün ve bugün itibariyle 1 ay oldu regl olmadım hala yani hamile olmuş olsam 14-15 haftalık falan olacak görüşlerinizi alabilirmiyim

2 aydır soruyorsun cvplar senı tatmın edemıyor. dr a gıt usg le baksın .

test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…