Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım markası arti med ise hamile degilsin yalanci pozitiflik veriyor cunku ins awoxtuekızlar reglime daha 6 gün var ama dayanamadım idrar ve kan testi yaptırdım ilişkiden 8 gün sonra.
Kan testi 0.5 çıktı negatif yani
İdrar testi de Silik çıktı doktor hamile değilsin dedi. Sizce bu süreçten sonra hamile olma ihtimalim var mıEki Görüntüle 3629040
17 ağustosta olurumCanım test yanlış büyük ihtimalle bende bu ay aynısını yaşadım birebir 8.günde pozitif yalancı test ve negatif kan testi. Ama çok erken kan verdik test yüzünden ben hala bir nebze de olsa umutluyum çünkü okuduklarıma göre adetten 2 gün önce bile kan testi negatif çıkıp adet günü pozitif sonuç alanlar var adet günün be zaman
Senin beta hgc kaç çıktı17 ağustosta olurum
Beklemen lazım en erken 15 Ağustosta test yap canım tekrardan belirtilere de aldanma o zamana kadar17 ağustosta olurum
0.2 canımSenin beta hgc kaç çıktı
Benimki de 18 cnm bnde de artimed yalanci poz verdi hemde iki taneside17 ağustosta olurum
Kan testin kaç çıktı nasıl hissediyorsun peki belirtilerin var mıBenimki de 18 cnm bnde de artimed yalanci poz verdi hemde iki taneside
Ben kan vermedim henuz test de yapmadim belirtim oyle cok degil sag kasikda barma var sol kasigimda arada sancim oluyo halsizligimi sicaklara bagliyorum beklicem bakalim bir haftaKan testin kaç çıktı nasıl hissediyorsun peki belirtilerin var mı
Testinizin markası nedirkızlar reglime daha 6 gün var ama dayanamadım idrar ve kan testi yaptırdım ilişkiden 8 gün sonra.
Kan testi 0.5 çıktı negatif yani
İdrar testi de Silik çıktı doktor hamile değilsin dedi. Sizce bu süreçten sonra hamile olma ihtimalim var mıEki Görüntüle 3629040
Artımed sanırım hatırlamıyorumTestinizin markası nedir
Artı med erken gebelik testi yalancı pozitif veriyor diye biliyorumArtımed sanırım hatırlamıyorum