Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
degerin 5 uzerindeyse hamilesin demektir ama dusuk galiab degerin emin degilim,bende test yaptırdım değerim 10,96 cıktı hamilemiyim
degerin 5 uzerindeyse hamilesin demektir ama dusuk galiab degerin emin degilim,
doktor ne dedi....
kac gun gecti adetin,senindemi idrarinda negatif cikti,
ben kanda test yaptirmadim,
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)![]()
inşallah adetim şuan 2 gün gecikti.kan testi bu cıktı bilemiyorum nolur hamile olayım 2 yıldır uğraşıyorum araya hafta sonu girdi beklicem mecbur.
benim bildigim 5in uzeri hamile oldugunu gosteriyor ama degerin dusuk geldi bilemiyorum,
INSALLAH bebegin seninledir canim...![]()
inşallah benimledir.nolur hamile olayım nolur Allaha yalvarıyorum hergün.2yıldır cok yprandım yaşım 23.
seninle ayniyiz canim bende 2 yildir istiyorum yasim 21 hamilesin bu kesin,degeri normalmi bilmiyorum,
pazartesi aksatman git doktora bizleride haberdar et bende artik pazartesiye kadar olmazsam bende gidecegim,
kac gun oldu![]()
Eğer Geç Döllenme Olduysa 4-5 Gün Önce Çıkmamış Olabilir Sabah Aç Karnınıza Testi Yapmanız En Doğru Sonucu Gösterecektir
İnşallah Hamişsinizdir![]()
ben 5 ten yuksek olunca deger hamilelik var diye biliyorum,tamam bitanem hemen doktora gidicem kesin hamilemiym peki.
Eğer Geç Döllenme Olduysa 4-5 Gün Önce Çıkmamış Olabilir Sabah Aç Karnınıza Testi Yapmanız En Doğru Sonucu Gösterecektir
İnşallah Hamişsinizdir![]()
meraba kızlar nasılsınız benm batım 14mart şimdiden çok şiddetli kasık agrım aşırı idrar ve bulantım olmaya başladı 9 aydır bebiş hasretiyle yanıyorum her ay psikolojik belirtiler olurdu bu ayda öyle sanırım benm kırmızılar yoldaallahtan umut kesilmezmiş bekliyorum bende sabırla 2 kez düşük yaşadım normalde ikisindede hemen hamile kalmıştım 2.kürtaj oldu yoksa ondanmı olmuyor kafam cok karışık belkide biirinin bana bunlar hamilelik belirtisi diyip avutmasını istiyorumdur
velavela : Pazartesiye Kadar Değerinin Katlanması Lazım Eğer Değerin Düşerse Kimyasal Gebelik Yaşadığın Anlamına Gelir Ama Değerin 2. Ye Katlanarak Artmışsa Bebişin Sana Sıkı Sıkı Tutunmuş DemekBirde Sen Testi Erken Yaptığın İçin Düşük Çıkmış Olabilir Değerin O Yüzden Adetin Bir Hafta Geçtikten Sonra Yaptırmak En Mantıklısı Canım
Ama Kan Değerlerine Göre Şuan Tıbben Hamilesin Tebrikler
![]()
inanınki inanamıyorum 2 yıldır yapmadığım şey kalmadı hamilelik için.doğru diyosun bi hafta sonra yptırayım yada pazartesi :) çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için.twety hamilsn sen içimden öyle gecio :)
canim INSALLAH hamilesindir ALLAH GONLUNE GORE VERSIN,
adetine daha varmis belirtiler icin erken olabilir ama kanda baktirinca hemen cikiyormus kanda baktir istersen,
benim bir turlu firsatim olmadi,esim calisiyor artik olmazsam pazartesi gidecegim,
ALLAH GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH(AMIN)![]()
ayy icinden gecenler hep dogru cikarmi INSALLAH canim ya bende iki senedir bunun hasretiyle yasiyorum
haber vermeyi unutma bizeee
bu ay ozel birseyler kullandin mi canim :)
saol canım ins rabbim kimseye bebek hasreti yaşatmasın saglık ocagını su yolu ettim ve hep negatif sonucla geri döndüm eger bat gecerse 1 hafta sonra kana gitmem daha mantıklı tabi onada sabredebilirsem canım sen nezamndır istiyosun bebişi