Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm ben klomen mi kullanmadım çatlatma iğnesi herşeyi yaptım tüp bebek ve aşılama hariç.sonra annem çok üzüldü yakı yap ama canın biraz yanar dedi neyse adetimin 5. günü taktım hiç çıkarmadım ve galiba hamileyim
cnm ben klomen mi kullanmadım çatlatma iğnesi herşeyi yaptım tüp bebek ve aşılama hariç.sonra annem çok üzüldü yakı yap ama canın biraz yanar dedi neyse adetimin 5. günü taktım hiç çıkarmadım ve galiba hamileyim
cnm belime yapıştırdım ben ama ikiye kestim yoksa dayanamicaktım zaten yarım saat sonra yakması gecior dayanabilirsin eminim bu arada ben alev memnun oldum
cnm belime yapıştırdım ben ama ikiye kestim yoksa dayanamicaktım zaten yarım saat sonra yakması gecior dayanabilirsin eminim bu arada ben alev memnun oldum
2 yila yakindir evliyim evlendigimden beri istiyorum aslinda,
doktora filan gittik bende prolaktin falan cikti ilac vs bir sure kullandim,
sonra yine olmadi muaynelerimizi aksattik gitmedik,
yaza kadar kendimizi dinleyelim dedim eger olmassa
tedaviye basliycaz hayirlisi olsun,,,
yasimda 21 bu arada
benden 2 yaş küçüksün canım bende 2 yıllık evliyim peki düşük filan oldumu
hakkında hayırlısı olsun ins tedaviye baslamadan bebişin göbüşüne düşer askım
merhaba hanimlar ben bugün üye oldum hata yaparsam affola.
6 aydir evliyim bebek istiorum saglikli insallah. 2 ay önce belirti olduguna inanmistim kasik agrisi gögüslerimin sizlamasi bas dönmesi demekki piskolojikmis. bu ay yine adet sancisi var 3 günüm kaldi adetime ve gögüslerim cok sizlioyr ben yumurtlama döneminde 2 kere denedim bu ikinci deneyisim sizce bunlar belirti olabilirmi yoksa yinemi hayal kuruyorum gecenlerdede yumurtaliklarimin ikisindede gece uyurken sanci oldu. yerlesmeden olabilirmi akintim gayet normal yani az ve beyaz??
merhaba hanimlar ben bugün üye oldum hata yaparsam affola.
6 aydir evliyim bebek istiorum saglikli insallah. 2 ay önce belirti olduguna inanmistim kasik agrisi gögüslerimin sizlamasi bas dönmesi demekki piskolojikmis. bu ay yine adet sancisi var 3 günüm kaldi adetime ve gögüslerim cok sizlioyr ben yumurtlama döneminde 2 kere denedim bu ikinci deneyisim sizce bunlar belirti olabilirmi yoksa yinemi hayal kuruyorum gecenlerdede yumurtaliklarimin ikisindede gece uyurken sanci oldu. yerlesmeden olabilirmi akintim gayet normal yani az ve beyaz??
canim bence eger cok merak ediyorsan kan testi yaptir hemen cikiyormus,
eger beklemek istiyorsan adetinin gecmesini bekle ve idrar testi yap,
cunku adet belirtileriyle gebelik belirtileri cok benziyor