hamile olma ihtimalim var mı?

yardimamuhtac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
26
1
36
Çok utanıyorum bunu sorarken bile ama çok zor durumdayım. çoğunuz benden büyüksünüz, lütfen bana yardım edin. bakireyim ama erkek arkadaşımla bir şeyler yaşadık. genital bölgeme boşalma da olmadı. ama şu zevk suyu denilen boşalma öncesi sıvısı beni korkutuyor. olayın üstüne 2 defa düzenli regl oldum. ama bu ay 12 gün gecikti. sınav dönemimdi. stresli günler geçirdim ama bu durum beni daha da strese sürüklüyor. sabahtan beri midem bulanıyor, ağrıyor, stresten mi bilmiyorum. test almaktan ya da doktora gitmekten utanıyorum. işin kötüsü pozitif bir şey varsa ne yaparım bilmiyorum. kürtajın yasal süresi geçti. hamile olma ihtimalim var mı? 2 ay regle rağmen hamile olabilir miyim?

Değilsin canım bakireyken çok çok düşük bir ihtimal zaten zevk suyundan falan hamile kalmak ki reglinide olmuşsun hiç sıkıntı yapma için rahat edecekse git bir test yap.Sınavlarına odaklan sonrada

Değilsin canım bakireyken çok çok düşük bir ihtimal zaten zevk suyundan falan hamile kalmak ki reglinide olmuşsun hiç sıkıntı yapma için rahat edecekse git bir test yap.Sınavlarına odaklan sonrada
Gerçekten çok korkuyorum, gidip test almaya da korkuyorum. Sitede birçok konu, cevap gördüm üstüne görme ile ilgili. İhtimal hiç mi yok?

Çok düşük bir ihtimal canım ki üstüne reglini gormussun reglim her zamanki gibimiydi renk olarak uzunluk olarak?

boşalma olmadıysa ve üstüne kez regl olduysan kesin hamilesin
bütün bulgular bunu gösteriyor

bende 10 aydır niye tutturamıyoruz dıye dusunuyordum. meğer hep yanlıs taktik uygulamısım :KK48:

Birde bana bi fikir verseniz ya kızlar bende ilişkinin bir gün sonrasında ertesi gun aldım tam yumurtlama günümdu :( regl tarihimde de kanama yaşadım ama çok az ve sancısız dı kaç tane test yaptım ikisinde önce tek çizgi bi kaç saat sonra baktıgımda silik ikinci çizgi çıktı kan testi yaptırdım <2,00 :( işikinin üstünden 18 gun geçmişti olsa kan testinde çıkardı değil mi

Birde bana bi fikir verseniz ya kızlar bende ilişkinin bir gün sonrasında ertesi gun aldım tam yumurtlama günümdu :KK43: regl tarihimde de kanama yaşadım ama çok az ve sancısız dı kaç tane test yaptım ikisinde önce tek çizgi bi kaç saat sonra baktıgımda silik ikinci çizgi çıktı kan testi yaptırdım <2,00 :KK43: işikinin üstünden 18 gun geçmişti olsa kan testinde çıkardı değil mi
gebelik testi için 1 saatten sonra çıkan çizgiye inanmayın diyorlar. kan için de 5ten fazla olmalı diye biliyorum. umarım istediğin gibi bir sonuç alırsın.

Umarım canım silik çizgi kafamı çok karıştırdı Allah isteyenlere nasip etsin zamanı olmadımı çok büyük uzuntulere sebebiyet verebiliyor ne yazik ki benimde bir turlu rahat etmedi içim

Umarım canım silik çizgi kafamı çok karıştırdı Allah isteyenlere nasip etsin zamanı olmadımı çok büyük uzuntulere sebebiyet verebiliyor ne yazik ki benimde bir turlu rahat etmedi içim
Ben de bugün ikinci testi yaptım, o da negatif. Ama alt karnım şiş. Regl olacağım zaman da böyle oluyor ama ben stres yaptığım için de olabilir. Hala korkuyorum hamile olmaktan. Doktora gideceğim gecikme için, yoğun akıntım da var çünkü ama hamilesin der diye korkuyorum resmen. Gidemiyorum. Nasıl rahatlayacağım ben ya. Düşünmek kendime gelemiyorum

Ay çok iyi anlıyorum seni canım o kanamayı gorene kadar insanın için rahatlamıyor ama senin durumunda çok çok düşük o ihtimal bence hiç kasma kendini benim gibi kurma kafanda sonra kan testi yapıyorsun onda bile yokluğuna inanmıyor insan ben bidaha da tovbe dedim ya hem hormonlarım hem duygularım alt üst ben neler yapmadım kız o kanama gelsin diye görünce rahatlarım sandım çorek otu yedim nerdeyse gidip civan perçemi falan alacaktım içini ferah tut bence ama genede git bi kan testi yaptır benimki iki saat içerisinde çıktı

Ay çok iyi anlıyorum seni canım o kanamayı gorene kadar insanın için rahatlamıyor ama senin durumunda çok çok düşük o ihtimal bence hiç kasma kendini benim gibi kurma kafanda sonra kan testi yapıyorsun onda bile yokluğuna inanmıyor insan ben bidaha da tovbe dedim ya hem hormonlarım hem duygularım alt üst ben neler yapmadım kız o kanama gelsin diye görünce rahatlarım sandım çorek otu yedim nerdeyse gidip civan perçemi falan alacaktım içini ferah tut bence ama genede git bi kan testi yaptır benimki iki saat içerisinde çıktı

Kan testini nerede nasıl yaptırdın? Düşünmemeye çalışıyorum ama günlerdir kendimi yedim bitirdim. Derslerime çalışamıyorum, ağlayıp duruyorum sürekli. Bir daha asla bu duruma sokmam kendimi. Psikolojim alt üst oldu. Pozitif bir durum varsa tek düşündüğüm şey intihar.

Canım bi sakin ol senin tamamiyle pisikolojik üstüne 2 defa regl olmuşsun bakireyim diyorsun ki içine boşalma olmadan zaten çok zor bi ihtimal gebelik he boşalma olsa da böyle korksan tamam diyeceğim reglim olmuş testlerin negatif daha ne olsun ? Kan testi için ben ozele gitmeye tercih ettim sskda gorunmemesini düşünerek gidip kanda gebelik testi yaptırmal istiyorum dersen tamam kısa bir sürede de çıkıyor sonuç zaten ama hiç gerek bile yok bence hamile değilsin senn derslerine odaklan

Back
X