Hamile Olma İhtimalim varmı?

Kleopatra11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
1.087
149
43
Kızlar merhaba 19 Nisan korunması ile ilişki oldu 22 Nisan regl tarihinde regl oldum regleme yakın olduğu için eşim korunmadı neyse ben regl oldum 6 gün sürdü kanamam gayet normaldi reglim bitti 2 gün sonra mide bulantılarım başladı 3 gündür mide bulantısı yaşıyorum doktora gittim mide koruyucu verdi gaviscon verdi Mide bulantım ilaca rağmen geçmedi bugün de akıntıda kan gördüm kahverengi lekelenmelerim oluyor hamile olma ihtimalim var mı Bir arkadaşım hamile olabilirsin dedi endişelendim hamile olsam bile 10 günde mide bulantısı olmaz değil mi

Kızlar merhaba 19 Nisan korunması ile ilişki oldu 22 Nisan regl tarihinde regl oldum regleme yakın olduğu için eşim korunmadı neyse ben regl oldum 6 gün sürdü kanamam gayet normaldi reglim bitti 2 gün sonra mide bulantılarım başladı 3 gündür mide bulantısı yaşıyorum doktora gittim mide koruyucu verdi gaviscon verdi Mide bulantım ilaca rağmen geçmedi bugün de akıntıda kan gördüm kahverengi lekelenmelerim oluyor hamile olma ihtimalim var mı Bir arkadaşım hamile olabilirsin dedi endişelendim hamile olsam bile 10 günde mide bulantısı olmaz değil mi
Yani ilişkiden sonra regl olduğunu için gebe olup olmadığınızı bilemedim ve anlayamadım ama bende 10 Günde mide bulantısı yaşadım ve hala da yaşıyorum

Eklentiler

• IMG_6892.webp
    IMG_6892.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_6891.webp
    IMG_6891.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 104
Oğluma hamileliği öğrendiğimde bu kadar silikti bana deli diynler olmuştu orda çizgi yok diye ama burda bariz belli var

Şuan aynı durum bndede var canım ne yaptın sen test falan yaptın mı sonndurum ne

Back
X