- 11 Eylül 2023
- 1.087
- 149
- 43
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Yani ilişkiden sonra regl olduğunu için gebe olup olmadığınızı bilemedim ve anlayamadım ama bende 10 Günde mide bulantısı yaşadım ve hala da yaşıyorumKızlar merhaba 19 Nisan korunması ile ilişki oldu 22 Nisan regl tarihinde regl oldum regleme yakın olduğu için eşim korunmadı neyse ben regl oldum 6 gün sürdü kanamam gayet normaldi reglim bitti 2 gün sonra mide bulantılarım başladı 3 gündür mide bulantısı yaşıyorum doktora gittim mide koruyucu verdi gaviscon verdi Mide bulantım ilaca rağmen geçmedi bugün de akıntıda kan gördüm kahverengi lekelenmelerim oluyor hamile olma ihtimalim var mı Bir arkadaşım hamile olabilirsin dedi endişelendim hamile olsam bile 10 günde mide bulantısı olmaz değil mi
Hamilemisiniz pekiYani ilişkiden sonra regl olduğunu için gebe olup olmadığınızı bilemedim ve anlayamadım ama bende 10 Günde mide bulantısı yaşadım ve hala da yaşıyorum
Yani pazartesi test yaptım çok aşırı silik bir şekilde gördüm, eğer kendimi kandırmıyorsamHamilemisiniz peki
Hamilesin canım silik de olsa gebelik vardirYani pazartesi test yaptım çok aşırı silik bir şekilde gördüm, eğer kendimi kandırmıyorsambiraz daha bekleyip tekrar yapacağım umarım hamileyimdir, sizinde gönlünüzce olsun
bilmiyorum inşallah öyledir :/ pozitif diyende var negatif diyende bilemiyorum. Siz hiç yaptınız mı testHamilesin canım silik de olsa gebelik vardir
Şuan aynı durum bndede var canım ne yaptın sen test falan yaptın mı sonndurum neKızlar merhaba 19 Nisan korunması ile ilişki oldu 22 Nisan regl tarihinde regl oldum regleme yakın olduğu için eşim korunmadı neyse ben regl oldum 6 gün sürdü kanamam gayet normaldi reglim bitti 2 gün sonra mide bulantılarım başladı 3 gündür mide bulantısı yaşıyorum doktora gittim mide koruyucu verdi gaviscon verdi Mide bulantım ilaca rağmen geçmedi bugün de akıntıda kan gördüm kahverengi lekelenmelerim oluyor hamile olma ihtimalim var mı Bir arkadaşım hamile olabilirsin dedi endişelendim hamile olsam bile 10 günde mide bulantısı olmaz değil mi
Bugün gidicem canım randevum var bakalım ne diyecekŞuan aynı durum bndede var canım ne yaptın sen test falan yaptın mı sonndurum ne
Banada haber verirmisin çünkü bende aynı durumu yaşıyorum şuan resmen adet sancısı çekiyorum ve lekelenmem varBugün gidicem canım randevum var bakalım ne diyecek
Banada haber verirmisin çünkü bende aynı durumu yaşıyorum şuan resmen adet sancısı çekiyorum ve lekelenmem var
Bende test yaptım negatif çıktıHamilelik yok çok şükür canım
Bende test yaptım negatif çıktı
OlabilirPsikolojik muhtemelen
Mide bulantınız kaç gün sürdü ve yoğun muydu benim de bulantım varHamilelik yok çok şükür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?