• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma ihtimalim varmı

Armiyyy1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba aranıza yeni katıldım bu konuda bilgisi olan arkadaşlara ihtiyacım var.
Sorum şu 3 martta ovülasyon pik gördüm adet günüm 18 fakat henüz gelen giden yok dün kan verdim beta hcg 2 çıktı beklemelimiyim yoksa bu saatten sonra bişey çıkmazmı:/

Merhaba aranıza yeni katıldım bu konuda bilgisi olan arkadaşlara ihtiyacım var.
Sorum şu 3 martta ovülasyon pik gördüm adet günüm 18 fakat henüz gelen giden yok dün kan verdim beta hcg 2 çıktı beklemelimiyim yoksa bu saatten sonra bişey çıkmazmı:/
17sinde beta hcg baktırdım reglden 1 gün önce

Birkaç gün geçince adet olmazsanız tekrar kan verin bence. Bu öyle bir şey ki kesin yoktur da denmiyor vardır da denmiyor. Allah cümlemizin yardımcısı olsun 🤍

Birkaç gün geçince adet olmazsanız tekrar kan verin bence. Bu öyle bir şey ki kesin yoktur da denmiyor vardır da denmiyor. Allah cümlemizin yardımcısı olsun 🤍
Çok teşekkür ederim cevabın için gerçekten öyle sancılar bel ağrı bacak ağrısı olunca enfeksiyon desem değil çünkü geçen ay bunun için tedavi oldum şuan bir sorun yok insan böyle olunca çelişkide kalıyor

Tamam canım ben adetim 2 gün geçtikten sonra kan verdim 26 ile öğrendim yani inan iuan adetin gelmediği sürece herşey mümkün seni umutlandırmak istemem ama umudunuda kaybetme

Tamam canım ben adetim 2 gün geçtikten sonra kan verdim 26 ile öğrendim yani inan iuan adetin gelmediği sürece herşey mümkün seni umutlandırmak istemem ama umudunuda kaybetme
Çok sağol umarım dediğin gibi olur teşekkür ederim 🙏

Back
X