Hamile olma ihtimalim?

Su9595

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
158
24
98
Kızlar selam polikistik over hastasıyım ama Yasmin hapı bırakalı 3 ay oldu ve 2 aydır düzenli adet görüyorum bu ayib 24 ünde adet oldum fakat ilk gün çok ağrım oldu normale göre ve 3-4 gün sürdü az ve pıhtısiz bir regl dönemi geçti(normalde 1 hafta sürüyor) sonrasında(27 sinden beri) kahverengi lekelenme var pede gelmiyor ama peçeteyle sildikce gelyor adet öncesi 1 yada 2 kere korunmasız iliskimiz oldu hamile olma ihtimalim var mı ?

Kızlar selam polikistik over hastasıyım ama Yasmin hapı bırakalı 3 ay oldu ve 2 aydır düzenli adet görüyorum bu ayib 24 ünde adet oldum fakat ilk gün çok ağrım oldu normale göre ve 3-4 gün sürdü az ve pıhtısiz bir regl dönemi geçti(normalde 1 hafta sürüyor) sonrasında(27 sinden beri) kahverengi lekelenme var pede gelmiyor ama peçeteyle sildikce gelyor adet öncesi 1 yada 2 kere korunmasız iliskimiz oldu hamile olma ihtimalim var mı ?
Sanmıyorum canım.. çünkü regl yeni bitmiş ve yumurtlama dönemi içinde deilsin.. ama yinede hayırlısı 🤲☺️

adet öncesi girdiğiniz ilişkiden hamile kalamazsınız çünkü kanama olmuş regl olmuşsunuz.
gebelik 1-2 günde oluşan bir durum değildir bu bir süreç. Adetiniz 26-28-35gün her neyse döngünüz ortasında yumurtlar, yumurtlama üzerinden 15 gün geçtikten sonra varsa gebelik ortaya çıkar.
24 ü regl olmuşsunuz 27 si kahverengi lekelenme adetiniz devam ediyor ve bitmek üzere. lekelenme tamamen bitince gün aşırı değerlendirmeniz gerekiyor. bir sonraki beklenen adet tarihinizde gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.

Back
X