Hamile olma ihtimalim?

Su9595

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
158
24
98
Kızlar selam polikistik over hastasıyım ama Yasmin hapı bırakalı 3 ay oldu ve 2 aydır düzenli adet görüyorum bu ayib 24 ünde adet oldum fakat ilk gün çok ağrım oldu normale göre ve 3-4 gün sürdü az ve pıhtısiz bir regl dönemi geçti(normalde 1 hafta sürüyor) sonrasında(27 sinden beri) kahverengi lekelenme var pede gelmiyor ama peçeteyle sildikce gelyor adet öncesi 1 yada 2 kere korunmasız iliskimiz oldu hamile olma ihtimalim var mı ?

Sanmıyorum canım.. çünkü regl yeni bitmiş ve yumurtlama dönemi içinde deilsin.. ama yinede hayırlısı

adet öncesi girdiğiniz ilişkiden hamile kalamazsınız çünkü kanama olmuş regl olmuşsunuz.
gebelik 1-2 günde oluşan bir durum değildir bu bir süreç. Adetiniz 26-28-35gün her neyse döngünüz ortasında yumurtlar, yumurtlama üzerinden 15 gün geçtikten sonra varsa gebelik ortaya çıkar.
24 ü regl olmuşsunuz 27 si kahverengi lekelenme adetiniz devam ediyor ve bitmek üzere. lekelenme tamamen bitince gün aşırı değerlendirmeniz gerekiyor. bir sonraki beklenen adet tarihinizde gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…