Hamile olma ihtimalim?

Ridakegzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
354
142
53
35
Kızlar merhaba.Normalde prolaktinim yüksek dostinex kullanıyorum.Kullandığımdan beri regl gecikmesi yasamadım.Bu ay reglim 4 gün gecikti.Buarada ovülasyon testiyle yuöurtlama günümüde değerlendirdim.evde gebelik testi yaptım dün negatifti.Ama regl olmadım ve bel ağrım karın ağrım var.Ve kasık agrım,bücur ısımda artış var.Ben acaba gebelik testini erkenmi yaptım hamile olsam sonuc verirmıydı?

Kızlar merhaba.Normalde prolaktinim yüksek dostinex kullanıyorum.Kullandığımdan beri regl gecikmesi yasamadım.Bu ay reglim 4 gün gecikti.Buarada ovülasyon testiyle yuöurtlama günümüde değerlendirdim.evde gebelik testi yaptım dün negatifti.Ama regl olmadım ve bel ağrım karın ağrım var.Ve kasık agrım,bücur ısımda artış var.Ben acaba gebelik testini erkenmi yaptım hamile olsam sonuc verirmıydı?
Yumurtlama gününüz ne zamandı ?

Prolaktin yüksek olunca göğüslerde regli öncesi ağrıdan bağımsız, zonklama, yanma tarzı ağrı oluyor mu?

Erken gebelik testi yapsaydinz

Yarın kanda baktırcam varsa cıkar dımı
Çıkabilir ama şöyle bir şey de olabilir eğer değer beş ila 10 arası çıkarsa üzülmeyin çünkü benim kardeşim in eşinin ilk kan testi sonucu 6 ydi doktor hamile değil sin demişti ama ben ona hamilesin dedim ve şu an üç ay lik hamile 🙂

Ben yaklasık 1 yıldır kullanıyorum ve normalde hızlı düşen değer bende yavaş düşüo ve ilacı bırakınca anında yükseliyor.Hipofiz bezimde kitle var benimde ondan kaynaklı bu prolaktin.Sizin prolaktin yüksekmi
Evet benim değerim sınırın üstünde çıkıyordu hep 32 ydi en son sonra ilaç kullandım şuan 5 45lerde çok şükür Allah şifa versin sana da bana da dediler hipofiz bezi yle alakalı olabilir diye ama çok şükür iyiyim umarım öyle bir sıkıntımda yoktur

Back
X