Hamile olma ihtimalim?

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Arkadaşlar adet tarihime 3-4 gün bi süre var ve çocuğumuz olmasını çok istiyoruz. Dün ve bugün predictor ultra gebelik testini kullandım malesef tek çizgi. Bu testler kesin sonuç veriyo mu

Gunu daha bekle, sonra adet gununun ilk gunu tekrardan dene. Bazen hata verebiliyorlar cunku. Kan testi ise herzaman kesin sonuc veriyor

Erken gebelik testlerine asla güvenmiyorum. Biz de çok heyecanlı olduğumuz için adet günüm cumartesi iken çarşambadan yaptım testi negatif çıktı. Pazar günü yine olmayınca normal gebelik testi aldım ( diğerinin 4 te 1 fiyatına) ve pozitif çıktı. ( 2 kere yaptım güvenmeyip) Pazartesi de hemen kan tahlili yaptırdım yine güvenemedim biri öyle biri böyle çıkınca, hamile olduğumu öğrendik. Adet gününden sonra yap bence...

Bencede adet günü veya 1-2 gün sonra yap. Geç yerleşme olabilir o yüzden idrarda ki hamilelik hormonu (ß- hcg) fazla yüksek olmayabilir.

Hayırlı haberler alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…