Hamile olma ihtimalim ?

berilakns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
5
0
1
32
Arkadaşlar önemli bir konu var. polikistik over teşhisi konulmuştu 1 sene önce. Eylül ayında regl olmadım. Bu ay içindede erkek arkadaşımla birlikte olmuştuk. Henüz adet olmadım. İlişkiden 1 gün sonra diane 35 kullandım teşhisi koyan doktorum yazmıştı bıraktım bi ara ve tekrar başladım 3 gündür kullanıyorum. Acaba adet gecikmesinin sebebi stresli yaşamdan veya polikistik overdan mı ? 1 ay adet olmamama ragmen hamile kalma riski olabilir mi?

o diane dedigin ertesi gun hapi deilse hamile olma riskin var tabiki
dogum kontrol haplarini bi alip bi almamazlik yaparsan tam guvenli koruma saglamiyor ki ..

Ben eylül ayında adet görmedim. ilacı almayı unuttuğum için kullanamadım. strese bağlı adet görmedigimi düşündüm. ayın sonu geldi henüz adet başlangıcım olmadı. acaba bu riski nasıl önleyebilirim yada önerdiginiz adet söktürücü varmı
o diane dedigin ertesi gun hapi deilse hamile olma riskin var tabiki
dogum kontrol haplarini bi alip bi almamazlik yaparsan tam guvenli koruma saglamiyor ki ..

diane 35 ertesi gün hapı değil doğum kontrol hapidir bir kere kullanma ile seni korumaz onu baştan sona hep kullanacaksin

Esas konu şu: 1 ay adet olmadım. eylül ayında regl durumu söz konusu değil. ayın sonuna doğru ilişki yaşandı . böyle bi ortamda hamilelik söz konusu olabilirmi ??

rahatsizlikdan dolayi adet duzensizligine alisik oldugunuz için adet gormemeniz size pek istedmginiz ihtimai gebeligi dusundurmemis olmali
maalesef oilan bebegi engelleme sansi yok
ama yokda olbailir pko yuzunden adet gecikmeside yasiyor olabilirsin
bunu ogrenmenin tek yolu gebelik testi yapmak

Esas konu şu: 1 ay adet olmadım. eylül ayında regl durumu söz konusu değil. ayın sonuna doğru ilişki yaşandı . böyle bi ortamda hamilelik söz konusu olabilirmi ??
simdi adet oldugumuz için hamile olmuyoruz ovulasyon oldugunda hamile oluyoruz
sizin rhatsizliginiz yumurtlama sorunu onunda bi belirtisi pek yok ele goze gelen( yogun akinti disinda ama bekar oldgun için belki dikkatini çekmemistir )
eylul ayinda eger ovulasyon yumurtlama olduysa buda senin iliskine denk gedlyse hamile olabilirsin bunun adet olamamakla ilgisi yok

ovulasyonda rahim duvari kendini bebege hazirliyor 14 gun kdr sonrada sperm le bulusmayinca o hazirlik yikiliyor ve adet kanamasi oluyor
gebelik olusursa hazirlik aynen devam ediyor bebek yerlesiyor adet olmuyorsun

yani eger hamileysen adet olacakdin ama olamadin :)

Hikaye gibi okudum ne güzel anlatmışsın öyle :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…