Hamile olma olasiligi olabilir mi?

Sblcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
81
57
38
Selam kizlar direkt konuya gireyim adetim yeni bitti uzerinden bir gun filan gecti ve esimle birliktelik yasadik normalde korunuruz ama bu sefer ani gelisti ve korunmasiz oldu yumurtlama gunum degil hesaplarima gore haftaya ve bide kucuk bebegim var onu emziriyorum bu durumda hamile kalma olasiligim olabilir mi yumurtlama gunum degildi ve ne kadar inanmasamda anne sutu korur diye bi efsane var bilirsiniz acaba oda etkiler mi diye dusundum biran deneyimli arkadaslar cevap verbilir mi

Selam kizlar direkt konuya gireyim adetim yeni bitti uzerinden bir gun filan gecti ve esimle birliktelik yasadik normalde korunuruz ama bu sefer ani gelisti ve korunmasiz oldu yumurtlama gunum degil hesaplarima gore haftaya ve bide kucuk bebegim var onu emziriyorum bu durumda hamile kalma olasiligim olabilir mi yumurtlama gunum degildi ve ne kadar inanmasamda anne sutu korur diye bi efsane var bilirsiniz acaba oda etkiler mi diye dusundum biran deneyimli arkadaslar cevap verbilir mi
Bu durumda hamile kalma şansın yok sayılır canım.

Yumurtlama gununuze daha cok oldugu icin gebelik oluşması zayif gibi duruyor. Doktordan dinledim sut korur mevzusuda tamamen efsane. Eskilerin efsanelerinde bitmiyor vallahi canim. Sut nerde koruyacagi yer nerde 😂

süt korur lafındaki süt mecazi anlamda aslında. emzirme dönemindeyken prolaktin hormonu yüksektir ve bu hamile kalmanızı engeller. ben prolaktinim yüksek olduğu icin 4 yıl hamile kalamadım mesela.
konunuza gelirsek, hamile kalma olasılığınız düşük gibi görünüyor :)

Bence kalmazsınız yumurtlamaya epey varmış. Ama tabiri caizse ceketini atsa hamile kalıyorum ben diyen bir kadınsanız ihtimal vardır :emir_bebek: Süt korusaydı eski kadınlar 8-10 tane doğurmazdı peşpeşe :confused: :confused:

süt korur lafındaki süt mecazi anlamda aslında. emzirme dönemindeyken prolaktin hormonu yüksektir ve bu hamile kalmanızı engeller. ben prolaktinim yüksek olduğu icin 4 yıl hamile kalamadım mesela.
konunuza gelirsek, hamile kalma olasılığınız düşük gibi görünüyor :)
Aynen cok dogru bir tespit ☺ fakat bu eskiler hormon mormon bilmeden nasil boyle yorumlar yapiyormus. Cunku söylenen bi cok seyin oyle yada boyle mantığı uyan bi yanı var 😂😂

Back
X