Hamile olma olasılığım varmı?

Hamile olabilirmiyim?

• Hayır

OY: 2 100,0%
  • Evet

OY: 0 0,0%
  • Belki

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

Prenses3025

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
75
5
36
Herkese merhaba 17 aralıkta surtunmeyle iliskiye girdim 2 dk falan sürdü bosalma olayı olmadi ama az bir ihtimallede zevk suyu belkide sprem gelme olasiligi var 24 aralıkta normal gunumde adet oldum adetim 7 gün sürdü sonradanda 2 gün boyunca kahve renkli akıntı geldi kusma bulanti gibi bir belirti yok fakat gogusumde siskinlik var uclarindaki damarlar az olsa belirgiblesti bide sanki uclari koyu oldu gibi ve cok azda olsa agrı var 19 yasindayim gelismeden sebepte olabilirmi lütfen yardimci olun

Bu kaçıncı actigin ayni konu? Kan testi yaptir biz nerden bilelim hamile misin? Mune Mune

Herkese merhaba 17 aralıkta surtunmeyle iliskiye girdim 2 dk falan sürdü bosalma olayı olmadi ama az bir ihtimallede zevk suyu belkide sprem gelme olasiligi var 24 aralıkta normal gunumde adet oldum adetim 7 gün sürdü sonradanda 2 gün boyunca kahve renkli akıntı geldi kusma bulanti gibi bir belirti yok fakat gogusumde siskinlik var uclarindaki damarlar az olsa belirgiblesti bide sanki uclari koyu oldu gibi ve cok azda olsa agrı var 19 yasindayim gelismeden sebepte olabilirmi lütfen yardimci olun
bazen gerçekten hamile miyim diye soran sizleri anlayamıyorum genç kadın.. aklınız da eriyor işte.. basit 5 liralık hamilelik testleri var.. olumlu çıkarsa gider kan testi de yaparsın.. ya da ertesi günü hapları var kuzum.. şüphe ettiğin vakit ertesi gün erken saatte git eczaneden al kullan, başın ağrımasın..

Mantık biraz mantık adet olmuşsun 7 gün sürmüş. Hamile kalmak o kadar kolay değil.

Telaşlıyım ve sizden cevap almak istiyorum yorum yapma mecburiyetinde degilsiniz

sen de ayni soruyu bin tane konu açıp sormak mecburiyetinde değilsin. Hamile kalmak istemiyorsan korun.

Back
X