- Konu Sahibi kumsal Adaa
Yani ama olsa çıkar benimki çıktı çünkü. Daha adetime vardı yaptım silik çıktı sonra beta kan yaptım 87.2 çıktık1 hafta geçsin öyle yapayım idrar diyorum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ama olsa çıkar benimki çıktı çünkü. Daha adetime vardı yaptım silik çıktı sonra beta kan yaptım 87.2 çıktık1 hafta geçsin öyle yapayım idrar diyorum ama
O zaman yarın yapıp inşallah hayırlı haberleri veririmEvet idrar testinde cıkar. Benim 2.8 den 9.2 ye yükseldiğinde bile cizgi cıkmıştı:)
Dualarınızı bekliyorumEvet idrar testinde cıkar. Benim 2.8 den 9.2 ye yükseldiğinde bile cizgi cıkmıştı:)
Aabah ilk idrsrla yap varsa hemen çıkar
5 gün gecikti test yaptım şimdi tek çizgi2.8 den yükseldi benım değerlerim olabilirsiniz
Evet ama belki geç döllenmedir. Bir kan testi verinTek çizgi adetim 5 gün geçti
Evet ama belki geç döllenmedir. Bir kan testi verin
Evet ama belki geç döllenmedir. Bir kan testi verin
Bugünde hafif kahverengi geldiEvet ama belki geç döllenmedir. Bir kan testi verin
Bende de gelmişti şuan 2 haftalık hamileyimde sağlıkla doğar inşallahBugünde kahverengi kan geldi hafif
Bugünde hafif kahverengi geldi
İnşallahBende de gelmişti şuan 2 haftalık hamileyimde sağlıkla doğar inşallahSende hamilesindir inşallah
Neden evdeki testte negatif çıktıBende de gelmişti şuan 2 haftalık hamileyimde sağlıkla doğar inşallahSende hamilesindir inşallah
lNeden evdeki testte negatif çıktı
Sonucunuz nedirNeden evdeki testte negatif çıktı
Hamile değilim maalesef folik asite başladım ovulasyon testi aldım bu ay kalırım inşallahSonucunuz nedir