- 12 Mart 2024
- 7
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi Sevcan cglyn
Kızlar merhaba hamile kalmış olmayı diliyorum şuan korkudan test yapamıyorum adet sancısı gibi kramplar ve göğüs hassasiyetim var dua edermisiniz inşallah hamileyimdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regle kaç gün var canımKızlar merhaba hamile kalmış olmayı diliyorum şuan korkudan test yapamıyorum adet sancısı gibi kramplar ve göğüs hassasiyetim var dua edermisiniz inşallah hamileyimdir
Amin Allahım isteyen herkese nasip etsin 26 gün olduBenim de bu belirtilerim vardı. kaç gün oldu son adet tarihinden itibaren? İnşallah hamilesindir :)
Dün olmam gerekiyordu olmadım normalde bir iki gün gecıkır o yüzden bekliyorum test yapmadan korkuyorum negatif çıkarsa diyeRegle kaç gün var canım
Birkaç gün daha bekleyip test yapabilirsin ben 32.gün yaptım çizgi anında koyu olarak çıkmıştı normal kaset testte. Öncesinde yapmış olsam da silik çizgi çıkardı ama muhtemelenAmin Allahım isteyen herkese nasip etsin 26 gün oldu
adetiniz geçsin bir kaç gün öyle test yapın daha net sonuç alırsınız inş gönlünüzce olur herşeyKızlar merhaba hamile kalmış olmayı diliyorum şuan korkudan test yapamıyorum adet sancısı gibi kramplar ve göğüs hassasiyetim var dua edermisiniz inşallah hamileyimdir
İnşallah canım .Birkaç gün daha bekleyip test yapabilirsin ben 32.gün yaptım çizgi anında koyu olarak çıkmıştı normal kaset testte. Öncesinde yapmış olsam da silik çizgi çıkardı ama muhtemelen
Aminnn canım teşekkür ederimBence yapçünkü yoksa da bunun stresi yüzünden adetin de gelmiyordur. İnşallah hamilesindir
![]()
adetiniz geçsin bir kaç gün öyle test yapın daha net sonuç alırsınız inş gönlünüzce olur herşe
adetiniz geçsin bir kaç gün öyle test yapın daha net sonuç alırsınız inş gönlünüzce olur herşey