Hamile olmaktan şüphe ediyorum

Dilaraq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2021
1
0
1
24
Merhaba arkadaşlar benim Haziran ayında bir birlikteligim oldu tam bı birliktelik değildi fakat internet kafamı o zamanlar çok karıştırdı üstünden baya zaman geçti psikologa da gittim fakat bı türlü bu korkuyu yenemiyorum sürekli test yapiyorum bhcg yaptırdım Eylül ayında <4 olarak çıktı sonuç ilk defa bu kadar yüksek bir rakam gördüm bu ay da reglim gecikti 5. Aya giriyorum ve hiç bı belirtim de yok ama bu korkuyu nasıl yenicem yoksa korkularim gerçekmi bilmiyorum sizce ne yapmalıyım sorun ne hamilelik mümkün mü ?

Kesinlikle ama kesinlikle hamile değilsiniz adım kadar eminim. Hamile olsanız bu kadar süreye tekmesini bile hissetmeniz lazım mantıklı geliyor mu yazdıklarınız? Yaşadığınız şeylerin hepsi psikolojik tekrar psikiyatriden randevu almanızı öneririm.

• Beğen
Reactions: Z P
Merhaba arkadaşlar benim Haziran ayında bir birlikteligim oldu tam bı birliktelik değildi fakat internet kafamı o zamanlar çok karıştırdı üstünden baya zaman geçti psikologa da gittim fakat bı türlü bu korkuyu yenemiyorum sürekli test yapiyorum bhcg yaptırdım Eylül ayında <4 olarak çıktı sonuç ilk defa bu kadar yüksek bir rakam gördüm bu ay da reglim gecikti 5. Aya giriyorum ve hiç bı belirtim de yok ama bu korkuyu nasıl yenicem yoksa korkularim gerçekmi bilmiyorum sizce ne yapmalıyım sorun ne hamilelik mümkün mü ?
Ya 5 ay geçmiş üzerinden nasıl hamile olasınız üstelik 5ten aşağı değer zaten gebelik yok demek. Bence psikolojik olarak bu kadar etkileniyorsanız bi daha birlikte olmayın kimseyle.

• Beğen
Reactions: Z P
5ay ne denek biliyormusun sen. Ben 5 aylık hamileyim hamile olduğumu fark etmemem için salak olmam gerekirdi. Gerçekten bunu buraya yazarken düşünmedinmi hiç ben saçmalıyormuyum acaba diye ?

5ay ne denek biliyormusun sen. Ben 5 aylık hamileyim hamile olduğumu fark etmemem için salak olmam gerekirdi. Gerçekten bunu buraya yazarken düşünmedinmi hiç ben saçmalıyormuyum acaba diye ?
Bir akrabamız 6.ayda tesadüfen doktora kontrole gittiğinde öğreniyor hamile olduğunu 😑 bir de senelerce çocuk için uğraşan artık vazgeçen biri. 46 yaşındaydı öğrendiğinde, çok istemesine rağmen bu şekilde olunca ve muhtemelen hormonların da etkisiyle sinir krizi geçirmiş çocuğu istemiyorum diye. Hiçbir şikayeti olmamış, huzursuz bağırsak sendromu varmış zaten hafif şişliği de gaz zannetmiş 🤦🏻‍♀️ Şimdi kızı ilkokula başladı bu sene çok mutlu tabi ama olabiliyor böyle şeyler, hatta tlc'de program var doğumda öğrenenler oluyor ilginç gerçekten.

Konu sahibi 5 ay boyunca regl olmadınız mı? D Dilaraq

5 aydır adet olmadınız heralde ki hamile miyim diye korkuyorsunuz yoksa başka bir açıklaması olamaz

Psikolog değil de psikiyatr daha faydalı olabilir, ilaç başlamanız gerekebilir belki. Hamile değilsiniz, takıntı hastalığına yakalanmış olduğunuzu düşünüyorum.

Korkma hamile değilsin.. Bi kere negatif çıktı mı pozitife dönmez üstelik aradan baya zaman geçmiş kendini rahatlat.. Bu korkuların oluyorsa bi daha birliktelik yaşama en mantıklısı psikolojin alt üst olmuş.. Kötü düşünceleri at... Ve ikna ol.. :)

Back
X