hamile olmama haşimatomu engel....

destina0505

Kül kedisi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
665
700
648
İstanbul
selam kızlar ben 1,5 senelik evliyim bekarken miyom ameliyatı geçirdim. şimdi çocuk istiyorum olmuyor ilk etapta prolaktin yüksek çıktı ilaç kullandım, sonra bir devlet hastahanesinde infertife bölümünde bana testler yapıldı çıkan sonuçlarda haşimato olduğumu öğrendim dahiliye yönlendirdiler ilaç verdiler 3 aydır kullanıyorum prolaktinim normal değerlere düştü diğer hormanlarımda ama hamile kalamıyorum acaba hormonlar kaç ayda düzene gire yada tedavi hemen sonuç verirmi?

Son düzenleme:
slm cnm ben de hasimoto luyum malesef 4.5 yıllık evliyim bir oğlum var tedaviyle oldu (Allah'ın izniyle tabi ) ikinciye uğraşıyorum bir yıldır bir kere tedavi oldum kimyasal gebelik kürtaj derken yipratici bir süreç. yani malesef hersey normal olsa da yumurtaliklarin ilaçla desteklenmesi gerekiyor kadin doğuma gidersen tedavi başlar sana tedavisiz hamile kalanı hiç görmedim bu illette varsa da çok azdır heralde çok dertliyim bu konuda ondan biraz uzun yazdım

Bendebir hasimotoluyum :KK43: 2.5 yildir bebek icin ugrasiyorum klomen gonalf catlatma ignesi rahim filmi hersey denedim asilama yaptiricam kısmetse ocakta :( çok zor hamile kalındığını biliyorum

geçmiş olsun... inşallah her şey yolunda gider, bizde bebeğimizi elimize alırız:)
benim değerlerim normale dündü acaba normal değerlerde olsa bile beli bir zaman geçmesi mi gerekiyor? kafamda bir sürü soru acaba haşimato hormonlarımı bozuldumu? çok sıkıntılı bir dönem...

Merhaba bende de haşimato var, senelerce tedavi gördüm, şimdi iyiyim, ufak tefek artışlar var antikorlarımda ama gebe kalmayı düşünüyorsan hiç ellemiycem dedi endokrincim. 10 aylık evliyim, olmadı bebek henüz :( Deniyoruz da.. Moralim çok bozuluyor, bu böyle sürüp gidecek mi....:(

Back
X