Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kayınbabama demeye çekiniyoruz kayınvalideme diyip onun kayınbabama demesi daha uygun sanırımKayinpederine söyleyemezsin belki tamam da kaynananla konuşursunuz canım. Sen soyleyemezsen eşin söyler. Bebek bekliyoruz dersiniz.
Evet ben kendi babama bile söyleyemedim ki kayinbabama hiç söyleyemem. Ama kaynanamla herşeyi konuşuruz iletişimimiz çok iyi. O söyler zaten. Ama Kaynananla Aran iyi değilse eşin soyler.Aynen kayınbabama demeye çekiniyoruz kayınvalideme diyip onun kayınbabama demesi daha uygun sanırım
Bizimde aramız çok iyi kayınbabamlada aram çok iyi :)Evet ben kendi babama bile söyleyemedim ki kayinbabama hiç söyleyemem. Ama kaynanamla herşeyi konuşuruz iletişimimiz çok iyi. O söyler zaten. Ama Kaynananla Aran iyi değilse eşin soyler.
Torun geliyorKızlar dün hamile olduğumu öğrendim eşime güzel bi sürprizle söyledim :) ama eşimin ailesine nasıl diyebiliriz hiç bi fikrimiz yok yardımcı olur musunuz :))
Neden söyleyemiyorsunuz? Neden çekiniyorsunuz ki. Onların duyabilecekleri en güzel haber bu :)Kızlar dün hamile olduğumu öğrendim eşime güzel bi sürprizle söyledim :) ama eşimin ailesine nasıl diyebiliriz hiç bi fikrimiz yok yardımcı olur musunuz :))
Aynen öyle söyledikkk mutfağa çağırdım eşim hadi gözün aydın babaanne oluyon dedi kayınvalidem içeri gitti hemen kayınbabama dedi hadi gözün aydın dedi oluyosun dedi kayınbabam çok duygulandı çok ağladı ya çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Kp yokken kvye “babaanne oluyon gızzz” deyin
O zaten gerekli tüm yerlere yetiştirir hemen![]()
ben şuan gebe değilim ( çok istiyorum bebek) onlarda çok istiyor zaten eğer gebe kalırsam direk müjdemi isterim babaanne, dede oluyosunuz derim doğanın kanunu olan bir olay onlarda bekliyo zaten utanıcak birşey yok benceKızlar dün hamile olduğumu öğrendim eşime güzel bi sürprizle söyledim :) ama eşimin ailesine nasıl diyebiliriz hiç bi fikrimiz yok yardımcı olur musunuz :))
Ayy benim eşim annesine böyle söyledi bana kalsa ben söyleyemezdim de.Kp yokken kvye “babaanne oluyon gızzz” deyin
O zaten gerekli tüm yerlere yetiştirir hemen![]()
Ayy benim eşim annesine böyle söyledi bana kalsa ben söyleyemezdim de.
Ya ben hâla kendi aileme söyleyemedim çünkü anneme bebek düşünüyoruz dediğimde yapmayın kızın daha çok küçük sevgisini nasıl böleceksin yazık gunah felan birsürü şey dedi. Kuzenimin arkasından peşpeşe çocuk yaptı diye saydırıyodu15 haftalık olduk daha söyleyemedim valla
![]()