Tesekkürler canım yanı içtim Valla elimde degıldi durum vahim enfeksiyon ve bebege daha cok zarar verir dedıler etraftan da bir ıkı kişi zaten dayanacak gb degil bogaz agrısı. Bende kacgunlerdır ıcmeyım diye ugrastim baktım durum kmtuye gıdıyor.Doktor bir şey olmaz demişse olmaz canım ama ben hamilelikte antibiyotik kullanmamaktan yanayım sadece ağrı kesici olarak parol içilebilir diye biliyorum ki onu bile içmiyorum tabi en iyisini sen bilirsin canım
İnşallah canım amin dua edelimTesekkürler canım yanı içtim Valla elimde degıldi durum vahim enfeksiyon ve bebege daha cok zarar verir dedıler etraftan da bir ıkı kişi zaten dayanacak gb degil bogaz agrısı. Bende kacgunlerdır ıcmeyım diye ugrastim baktım durum kmtuye gıdıyor.
Allah buyuk inşaallah birsey olmaz.
Aynen baska yolum yok sımdı bıle rahatladım şükür sabah fenaydım. Allah yardımcımız olsun.Bunu degil ama baska antibiyotik ve bir suru doktorumun verdigi baska ilaci kullandim. Doktorunuz buna ihtiyaciniz oldugunu dusunuyorsa kullanicaksiniz
Bana sormadı ben dırek hamılelıgımi belirtip sıkayetımi dile getirdim. Oyle tabı sorun yoktur lakın insan bı tedirgin oluyor yınede naparsın.Doktor ilaç vermeden önce zaten soruyor hamile misin diye.. Yani o sorun yok demişse sorun yoktur
Anladım canım o zaman sorun yoktur :)Bana sormadı ben dırek hamılelıgımi belirtip sıkayetımi dile getirdim. Oyle tabı sorun yoktur lakın insan bı tedirgin oluyor yınede naparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?