Hamile olup bu ilacı kullananlar?

AZADNAZ

🧿👑Bebeğim👣🧿
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.059
1.122
333
Arkadaslar 6haftalık hamıleyım 5 gundur bogaz agrısı yutkunamama ve halsizlik tasıyordum bıraz duzelecek gb oldum limonlu cay ballı süt cay bol meyve sıcak tutma derken atesim yoktu fakat dun cok acı duydum resmen yandı tahrıs oldu bogazım şimdi acılden geldım Dr antibiyotik klamoksol 625lık ve parol yazdı. Sımdı içtim enfeksiyon var dedı serumla olmaz dedı.
Kullanan içen varmıydı. Bır sakıncası olmaz degılmı. Dr olmaz dedı eczacıda olmaz dedi. Herkese soruyorum ne olur ne olmaz. Ama inanın dayanacak gucum kalmadıydı.

Doktor bir şey olmaz demişse olmaz canım ama ben hamilelikte antibiyotik kullanmamaktan yanayım sadece ağrı kesici olarak parol içilebilir diye biliyorum ki onu bile içmiyorum tabi en iyisini sen bilirsin canım

Doktor bir şey olmaz demişse olmaz canım ama ben hamilelikte antibiyotik kullanmamaktan yanayım sadece ağrı kesici olarak parol içilebilir diye biliyorum ki onu bile içmiyorum tabi en iyisini sen bilirsin canım
Tesekkürler canım yanı içtim Valla elimde degıldi durum vahim enfeksiyon ve bebege daha cok zarar verir dedıler etraftan da bir ıkı kişi zaten dayanacak gb degil bogaz agrısı. Bende kacgunlerdır ıcmeyım diye ugrastim baktım durum kmtuye gıdıyor.
Allah buyuk inşaallah birsey olmaz. 🙏

Tesekkürler canım yanı içtim Valla elimde degıldi durum vahim enfeksiyon ve bebege daha cok zarar verir dedıler etraftan da bir ıkı kişi zaten dayanacak gb degil bogaz agrısı. Bende kacgunlerdır ıcmeyım diye ugrastim baktım durum kmtuye gıdıyor.
Allah buyuk inşaallah birsey olmaz. 🙏
İnşallah canım amin dua edelim🙏

Bunu degil ama baska antibiyotik ve bir suru doktorumun verdigi baska ilaci kullandim. Doktorunuz buna ihtiyaciniz oldugunu dusunuyorsa kullanicaksiniz

Doktor ilaç vermeden önce zaten soruyor hamile misin diye.. Yani o sorun yok demişse sorun yoktur

Doktor ilaç vermeden önce zaten soruyor hamile misin diye.. Yani o sorun yok demişse sorun yoktur
Bana sormadı ben dırek hamılelıgımi belirtip sıkayetımi dile getirdim. Oyle tabı sorun yoktur lakın insan bı tedirgin oluyor yınede naparsın.

Bazı antibiyotikler hamilelikte verilebiliyor.Ben ağrım olduğunda parol bile almadım ki çok diş ağrısı çektim.Ama vücutta iltihap varsa ilaç almamak daha tehlikeli bebek için.O yüzden içiniz rahat olsun.Doktor ona göre veriyor ilacı.Antibiyotiksiz geçeceğini düşünse vermez zaten.

Back
X