- Konu Sahibi Hadise_5426
-
Benim 5. Haftamda başladı kbb ye gittim boğaz reflüsü dedi gaviscon kullanıyorum, aksamları yatmadan önce 3 saat yemeği kesiyorum ve yediklerimi cok dikkat etmeye basladım ekşi, asitli, sindirimi zor hiçbir şeyi yemiyorum biraz azaldı ama aksamları ve sabahları uyandıgımda varbende 13 haftaligim ilk defa dün gece yasadim cok kötü...öldürdü bitirdi beni...mide asitleri yemek borusunda yanma yapiyomus hamilelikte...ne yapilmali bilmem ama babannemden görmüstüm bu durumda hep sicaga yakin süt icerdi bende denedim ve gecti..
Merhaba konuyu acalı cok uzun süre olmus ama nasıl geçti, ben de bir sürü doktora gittim mide asidim bogazı yakıyormus faranjit olmusum ama hicbise fayda etmedi siz neler yapınız sonrasında ne oldu merak ettimBende 34. haftalık hamileyim. ve yaklaşık 6 aydır her gece boğazım ağrıyor. 3 kes doktora gittim. burnum tıkanık olduğundan boğazım faranjit olmuş. genizimden de mideme akıntı varmış..her gece ağrı ve bulantı şikayetiyle uyanıyorum..doktorun verdiği antibiyotik bile işe yaramadı..son gittiğimde artık dişini sık az kaldı dedi..çok zor bi durum..allah yardımcımız olsun.. tozdan klimadan soğuktan sııcaktan herşeyden ağrım artıyor.. sürekli ani terleme..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?