- 5 Ağustos 2019
- 6
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Yildizlar o
Kedi ve kopek diskisindan bi parazit gectigini ogrendim biraz tedirgin oldm ama asilari tam bi problem yasarmiyim diye dusunmuyor degilim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok vermeyi dusunmuyorum da onlem nasil alabilirim diye arastiriyorumhiçbir şey olmaz canım benim de kedim var oğlum onunla büyüdü sıkıntı yaşamadık ama aşılarını hiç kaçırmayız kumunuda ben temizlemedim hamileyken çocuk varken evde evcil bir hayvan bulunması çocuk için çok güzel birşey sakın kedini verme kimseye![]()
Merhaba, ben de sizinle aynı durumdayım. Sadece eskisi kadar öpmüyorum onun dışında kaldığımız yerden devam... Benim acabalarım daha çok bebek geldikten sonrası ile ilgili. Siz doğumdan sonra ev düzeninde bir değişiklik yapacak mısınız,kedinizle hemen tanıştıracak mısınız, emekleme dönemi gelince nasıl olacak diye kafanızdan geçiyor mu? Bizimki bizimle aynı odada yatıyor, bebek gelince nasıl olacak bilmiyorum. Başkasına verme fikrim katiyen yok. Sadece bebeğimin de kedimin de sağlıklı olması için ne gibi önlemler almalıyım, inanın hiçbir fikrim yok? Sizin vakti gelince deneyimlerinizi dinlemeyi çok isterim. Şimdi planlarınız ne paylaşır mısınız?Kediler bu konusa günah keçisi ama aslında az pişmiş et ve iyi yıkanmamış yeşilliklerden kapma ihtimalimiz daha fazla. Benim de bir kedim var, toxoplazma testi yapıldı, bağışıklığım yokmuş. Başka kedi sevmiyorum, saçma olduğunu biliyorum ama önlem olarak yine de sevmiyorum. Çünkü tüyden ziyade dışkıdan bulaşan bir parazit.
Bu konuda iki farklı kadın doğumcuyla görüştüm. İlki istersek kediyle bebeği aynı beşikte yatırabileceğimizi söyledi, tabi ev kedisiyse ve bakımlıysa.
İkincisi biraz daha temkinliydi. Kedin dışarıya çıkmasın, çiğ etle beslenmesin, aşıları tam olsun defi. Toxoplazmam da negatif çıkınca da kaka kabına dokunma dedi. Zaten dokunmuyordum. Kedim de tam anlamıyla ev kedisi. Evden dışarıya çıkmıyor, apartman kapısının önü hariç. Sadece kedi mamasıyla besleniyor. Aşıları tam.
Valla ben hiç hamileyim diye kedimle arama mesafe koymadım. O benim ilk çocuğum❤ Sadece yemek masasına çıkmamasına dikkat ediyorum, tüy dökülmesin diye. Başka da önlemim yok. Kaka kabına dokunmadıktan sonra da aslında herhangi bir önleme gerek olduğunu düşünmüyorum.
Kedi ve kopek diskisindan bi parazit gectigini ogrendim biraz tedirgin oldm ama asilari tam bi problem yasarmiyim diye dusunmuyor degilim..