Hamile olup ögrenci olan var mi ?

ben 2009 ylında hamile ve öğrenciydim.zor oluyor ama halledebiliyorsun beni en çok yoran stajdı.

Of benimde aklim cok karisik. Yurtdisindayim ben. Subatda okulum basliyor ve suan 10 haftalik hamileyim. Ekonomik yonden bi sorun olmiyacak cunku burda okula gidiyorsun diye devlet para oduyor bide hamile olunca ekstradan veriyorlar. Yaklasik 3milyar tl ediyor.

Daha once ayni bolume gitmistim ama bazi nedenlerden dolayi birakmistim okulu. Ozmnda ilk 4 ay gitmistim.
Okulda her derse girme zorunlulugum yok. Sadece laboratuar dersleri ile bi kac ders mecburi. Onun disinda hafta ici 1 gun bos genelde. 8-14 veya 8-12, 10-14 arasi oluyor dersler.

ilk 2ay sonrada hastanede staj var. Ama patoloji de staj yapmistim ben en son ozmn zor degildi. Yani yorucu bi is yapmiyorsun
Dogumda hayirlisi ile 26 haziranda. Yaz tatiline girmis olcak okul.
Veya eylulde de basliya bilirim sadece ozaman cocuklu olcam. Ben suan calisiyorum ve isim baya agir. Onun yerine okula rahat rahat gidip hamileligimi yorulmadan gecirmek istiyorum..

Aklim cok karisik ya

18 haftamdayım ve çalışıyorum iş çıkışı haftada 2 gün kpss hazırlık için dersaneye gidiyorum gerçekten zor oluyor.

21 kredim var, hepsi zorunlu ve devamdan muaf olma durumum yok. şu ana kadar çok aşırı zorluk yaşamadım açıkçası. sınav haftaları zorlanmıştım, hamileliğim sosyal hayatıma pek etki etmiyor, hamileliğimde sağlık açısından bir sorunum olmadı. doğum inşallah nisan'da ve dondurmak zorunda kalacağım. eylül'de okula tekrar dönmeyi değil de, diğer sömestr tekrar başlamayı düşünüyorum. Ferah tutun kendinizi, hamilelik çok farklı bir süreç, sosyal hayatınızla beraber tadını çıkarın. engelleyici bir şey haline gelmesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…