- 13 Eylül 2019
- 6
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Myeverythingm
Hamile olup olmadığımı anlayamıyorum bütün belirtiler var adet gecikmesi dışında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mide bulantısı baş ağrısı şişkinlik her adette olan şeyler zatenHamile olup olmadığımı anlayamıyorum bütün belirtiler var adet gecikmesi dışında
Test yaptım negatif çıktı kanda da negatif çıktıSiz anlayamazsınız zaten, her bünyede belirti farklıdır.
Ama temel belirti adet gecikmesidir.
Bir test alıp yapsanız?
Daha adet olmadım son adet tarihimi de hatırlamıyorumMide bulantısı baş ağrısı şişkinlik her adette olan şeyler zaten
Zaten biz normal insanlarda anlayamadigimizdan test yapiyoruz. Negatif ciktiysa problem ne. Degilsiniz demek ki?Test yaptım negatif çıktı kanda da negatif çıktı
Kız kardeşimde iki defa kan testi yapmış negatif ama üçüncüye yaptığında pozitif çıkmış hamilelik değerleri ilk iki hafta belli etmiyormuş hala adet olmadimZaten biz normal insanlarda anlayamadigimizdan test yapiyoruz. Negatif ciktiysa problem ne. Degilsiniz demek ki?
Son adet tarihimi nasıl öğrenebilirimMide bulantısı baş ağrısı şişkinlik her adette olan şeyler zaten
Son adet tarihimi nasıl öğrenebilirim
Merhaba arkadaşlar bende bir kaç soru sormak istiyorum yaklaşık 10 gün önce aşırı ağrı ve batma şikayetiyle doktora gittim 8.3 çıktı bthcg aslında hamilelik için değil şancı için gitmiştim çünkü çok fena bişeydi bende gebe olabilme durumum var ona gore ilaç falan vericeksenizbilginiz olsun dedim neyse o zaman kana bakalım dediler şimdi adetim 5 gün kadar gecikti hamile olabilme şansım var mı sizce
Canım ama çok vardı adetime böyle bisi mümkün olabilir mi tam hakim olamadığım için soruyorum hakkını helal etEvet var. 5 uzerinde cikmis zaten. Tekrar test yaptirin
Canım ama çok vardı adetime böyle bisi mümkün olabilir mi tam hakim olamadığım için soruyorum hakkını helal et
Çok teşekkür ederimOlabilir neden olmasin. Beta hcg herkesde farkli artiyor. Artik 5 gun gecmis zaten kan verebilirsiniz
Adet tarihinizi bilmiyorsunuz dolayisi ile gecikme var mi yok mu bilemezsiniz. Bekleyin 10 gun daha tekrarlayin. Biz nasil yardimci olabiliriz? İnsan akliyla dalga geciyorusnuz resmen.Kız
Kız kardeşimde iki defa kan testi yapmış negatif ama üçüncüye yaptığında pozitif çıkmış hamilelik değerleri ilk iki hafta belli etmiyormuş hala adet olmadim