- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Kadın Doğum tabi ki. Dahiliyeye gitsen kanda bakar ama sonra yine kadın doğuma gönderir o yüzden gerek yok.Hamile olup olmadığını anlamak için kadın doğum doktoruna mı gidiliyor dahiliye mi? Kanda çıkar mı hemen? Bir de eczanaden alınan gebelik testleri güvenilir sonuç veriyor mu ? Yardımcı olursaniz sevinirim.
Aferin sana alkış.Plastik cerraha git bacım En doğru sonucu o verir
Anladım teşekkürlerKadın Doğum tabi ki. Dahiliyeye gitsen kanda bakar ama sonra yine kadın doğuma gönderir o yüzden gerek yok.
İdrar testlerine belli olmuyor bazen test bozuk çıkabiliyor
Hahhaha ama dutum ben KBB YE gitmiştimPlastik cerraha git bacım En doğru sonucu o verir
Sağlık ocağı da hem idrar test hem kan tahlili alıyor orayada gidebilirsinizHamile olup olmadığını anlamak için kadın doğum doktoruna mı gidiliyor dahiliye mi? Kanda çıkar mı hemen? Bir de eczanaden alınan gebelik testleri güvenilir sonuç veriyor mu ? Yardımcı olursaniz sevinirim.
Doktora gidip muayene olmaniz sar degil.anasaglikta beta hcg degerinize baktirabilirsiniz kan verip ya da herhangi bir ozel hastanede de bakarlar.
Saglik ocaginda kanda cikar de mi yine kadin doguma gitmem gerekir ama.Âdet geciktiyse eczanedeki testler genelde doğru sonuc verir. Kadın doğuma gitmenize bile gerek yok kan tahlili için, sağlık ocakları yapiyor.
Kanda çıkarsa gidin tabii. Doktor kontrolünde olmanız önemli.Saglik ocaginda kanda cikar de mi yine kadin doguma gitmem gerekir ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?