yaa kizlar evde kablosuz internet kullaniyoruz.icim hic rahat degil...bebegime bir zarar vercek diye korkuyorumarkadasimda sen kullanmasan bile cevrendeki insanlar kullaniyor,komsularin kullaniyor yine radyasyon gelcek diyor. siz hamile kaldiktan sonra kablosuz interneti iptal ettirdinizmi?
Ben bütün gün pc başındayım. Okuduğum kadarıyla hiç kimse ne pc nin ne modemin yaydığı radyasyonun kötü etkilerinden bahsetmiyor. Sadece biraz daha az zaman geçirilmesini, sürekli oturmanın dolaşım sistemini etkileyeceğini, huzursuzluk yapacağından bahsediliyor. Elbette zararı olabilir ama abartılacak kadar, bebeğe zarar verebilecek kadar olmaz diye düşünüyorum.
"
“Teknoloji harikaları”nın muhtemel zararları konusunda herhangi bir kanıt olmasa da şüpheler bulunuyor."
Bu çağda sürekli içi boş tartışmalara, komşu şunu dedi, o bunu dedi gibi polemiklere kulağınızı açarsanız zaten stresten zarar görürsünüz.
bende hamıleleıgımde kullandım cok sukur bırsey olmadı cok oturmamak gerek
evinizde çam kozalağı bulundurursanız radyosonu bertaraf eder diye bir uzmandan duydum... bende bulsam hemen alacağım ve her odaya koyacağım
ben de tüm hamileliğim boyunca kullandım valla. kanıtlanmış bir zararı yokmuş diye okumuştum. offf o kadar çok zararlı şey var ki Allah a emanet bebelerimiz :) ama şu çam kozalağını bulup eve koymak lazım sahiden teşekkürleeeeeeeerr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?