hamile olupta belirti yaşamayanlar

gunesnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
12
0
86
41
İstanbul
arkadaşlar ne mide bulantısı var ne de başka bir şey
DR 15 gün sonra gel canlanacakmı bakalım dedi Burada da arkadaşların tecrübelerini okudum keşke okumasaydım korkuyorum bebeğime bişey olmasından teyzeleri daha 5 haftalık
RABBİM SEN YAVRULARIMIZI KORU
ONLARI NAZARDAN HASETTEN UZAK TUT
UZUN ÖMÜRLÜ HAYIRLI BİR KUL VE EVLAT OLMASINI SAĞLIKLI VE AKILLI OLMASINI NASİP EYLE
SEN BİZE BAĞIŞLA RABBİM
AMİN
Arkadaşlar nazardan korkan da bu duayı okusun okuyalım
FELAK SURESİ

1 De ki: "Sığınırım o sabahın Rabbine,

2 yarattığı şeylerin şerrinden,

3 Karanlığı çöküp bastırdığında bir gecenin şerrinden,

4 o düğümlere üfleyen üfürükçülerin şerrinden

5 ve kıskançlık gösterdiğinde bir kıskancın şerrinden!"

AMİN
sağlıcakla

inş bidaki gidişinde bebegının kalp atıslarınıda duyacaksın daha ufacık o korkma ben 4+4 haftalıkken sadce kesesini görmüştüm 6 7 haftalıkkende kalp atıslarını duymustum

bu arada asıl soruna cevap vermeyı unutmusum:) hiçbir belirti yasamadım 2.5 aylıkken bırazcık mıde bulantısı cektım okadar

cevabın için gerçekten çok teşekkürler ALLAH razı olsun içimi rahatlattı ve bazı yazılar da okudum neredeyse 9 ay hiç bir belirti yaşamayanlar varmış İNŞAALLAH duyarım kalp atışını
zaten duymak için sabırsızlanıyorum ALLAH senin bebişine güzellikler versin

benim abimin eşininde çok rahat geçti sadece biraz tansiyon problemi vardı ama ne belirti ne kusma ne baş dönmesi ne aşerme hiç birşey 6aylık yeğenim var şimdi maviş gözlü halası gibi cadı

bende hamıleyım ama başlangıçta hıç belirti olmadı.. şu anda belli belirsiz bıraz psikolejık mide bulantısı oluyor... ama başka hiç bir şey yok.. 6 haftalık oldu şu anda

cnmm benimm ne güzel işteee yaa ben 17 haftalık hamileyimm vee berbat durumdayım mide bulantısı istifraaa bide grip girdi işinnn içineee çekilmez oluyo inannn genede bebişim iyi olsn başka bişi istemıyorumm insan katlanıyo benim görümcemde doğum yaptı ne aşerme ne bulantı ne istifra ve 4 kilo bebekk doğurduuu herkesin bünyesine göre değişiyoo zaten yiyecek ekmeği varsa bu dünyada gelecek merak etmee

sağolun kızlar
İnsan ilk hamile olduğunu duyunca nasıl davranması gerektiğni bilemiyor sanki Ufacık bir harekette birşey olacakmış gibi geliyor Ama günler geçtikçe alışıyor
Dr. bir dahaki gelişinde canlanacakmı bakalım dedi bu korkuttu beni galiba Olumsuz değil hayırlı haberler alırım inşaallah.
Bi de hamilelik belirtileri olunca insan varlığını hisseder Bunun için belirti olmaması endişelendiriyor sanırım
SAĞLICAKLA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…