Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanında getirmen yasak mııben varım
Sabah 1 haşlanmış yumurta , birazcık peynir ve zeytin atıştırıp çıkıyorum. ilk zamanlar çok dikkat edemiyordum bebişim bir ara zayıf deyince dr hemen toparladım kahvaltı kesinlikle önemli.. yanımda mutlaka süt muz ve elma getiriyorum arada olnlardan atıştırıyorum . öğlen maalesef iş yerimde berbat denecek yemekler çıkar hiç besleyici olmayan pilav makarna vs hep ! yanımda da getirmem yasako yüzden bolca meyve kuruyemiş tüketmeye çalışıyorum.. akşam 7 de evde olduğumdan çok özene bezene yemek yapamasamda haftada 2 gün et yemeği mutlaka oluyor. yeşillik bol yiyorum ot türlerini öyle özenli ara öğünler vs yapamıyorum ve bu beni üzüyor
![]()
canım haftada 2 balıkdan fazlası zararlıymış bilgin olsunmerhaba bayanlar,
bende çalışıyorum sabah 8,30 akşam 6,30.
sabahları yumurta peynir mutlaka olmak üzere kahvaltımı yapıyorum. öğle yemeği yaklaşmadan mutlaka 1 süt içiyorum. öğle yemeğini ofiste yiyorum. (genelde istediğim yemekleri yapıyolar). akşamları dayanamıyorum yememem gerek ama kızartme yiye biliyorum. ama genelde balık et sebze sıralamasına uyuyorum. her akşam balık et veya sebze mutlaka yiyorum. folik asit kullanmaya devam ediyorum. he birde her sabah 2 adet ceviz yiyorum
evet maalesef hişjenik üretim işletmesi ve yiyecek getirmeyi tehike olarak görüyorlaryanında getirmen yasak mııo ne saçma şeymiş öyle. bu arada selam sağlıkla al inşallah bebişini kucağına
ve balıkdan bahsetmemişsin balık çok önemli unutma
![]()
Bende özel sektörde çalışıyorum yiyecek yönünden şanslıyım çeşit çok:) ben çaysız duramıyorum yalnız açık içmeye çalışıyorum.sizce içmemel miyim. hamileliğim de daha çok yeni tecrübesilik de var![]()
Ben sabahları iki küçük dilim ekmekten içi bol peynirli bir tost yapıyorum, yanında 1 iyi haşlanmış yumurta , 1 portakal ve 2 ceviziçi yiyorum. Öğlenleri evden yemek getiriyorum, Hergün öğleden sonra 1/2 lt süt içiyorum, 1 kase yoğurt tüketiyorum, akşamları balık ve kırmızı et yemeye özen gösteriyorum ama iştahım çok yok. Canım tatlı, hamur işi, çikolata istemiyor. İstersede az tadımlık tüketiyorum. yararlı şeyleri yemek için zorluyorum.
kuru kaysı ve incir çantamda tutuyorum gün içinde de tüketebiliyorum bazen işe gelirken ve dönerken midem çok kazınıyor o zamanlar yiyorum. Geceleri de bazen acıkmış kalkıyorum eğer açlıktan uyuyamazsam 1/2 muz yiyip su içip yatıyorum. Haftasonları mutlaka kaymak tüketiyorum dr söyledi. hafta da 1 balık tüketiyorum, 2-3 kırmızı et tüketiyorum.
baklagil tüketiyorum ama dr baklagiller etin verdiği proteini vermez dedi. et tüketmek mutlaka gerekiyormuş. yeşillik salatası , bunun dışında kuru börülce haşlayıp salata olarak tüketiyorum. Bu hafta pek yapmadım ama günlük 4-5 adet fındık,badem, antepfıstığı ve 10üzüm tüketiyorum.