Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcımız olsun başındayız yolun bu hamilelik ekimde ki sınava engel değil bebek kısmeti ile gelirmişBenim ablam karni burnunda hamileyken tus a hazirlandi kazandi .
Aynen inşallah daha hayırlı olur ben de ekimde giricem sınava daha yeni gebeyim sonuçta doğum şubat 1 de olcakAllah yardımcımız olsun başındayız yolun bu hamilelik ekimde ki sınava engel değil bebek kısmeti ile gelirmiş
Öyle mi aynıyız senle desene kpss ye mi giricenCanım benim de ekim de sınavımım var ve dün öğrendim hamile olduğumu şimdi de ders çalışmam lazım çok önemli çünkü
Şu an da hiç bir şikayetim yok cnm hazırlanıyom sınava senin var mi ki şikayetinmerhaba canım ben daha beklemedim hamilelik için bat ım 15 haziran, kasım ayında yeterliliğe gireceğim. zorlanıyor musun uykudan dolayı yada daha başka sebepten?
Yok canım zaten daha pek belirti hissetmeyiz ben doktora gitmedim daha inşallah kazanırız ben bu aralar saldım biraz çalımayı toparlamam lazımŞu an da hiç bir şikayetim yok cnm hazırlanıyom sınava senin var mi ki şikayetin
Şu an da hiç bir şikayetim yok cnm hazırlanıyom sınava senin var mi ki şikayetin
Bende ya bazen yoğunlaşamıyorum biliyo musun. Hele ki gebe olduğumu yeni öğrendim doktora da gitmeye korkuyomYok canım zaten daha pek belirti hissetmeyiz ben doktora gitmedim daha inşallah kazanırız ben bu aralar saldım biraz çalımayı toparlamam lazım
Valla daha tam bilemiyorum son adet tarihine göre 4 hafta test kağıdına göre 3 hafta senin canımAyy ne güzel hayırlı olsun bakalım kaç haftalık senin allah bereketiyle kucağına almayı nasip etssin
Öyle mi çok geçmiş olsun allah daha güzel günler nasip etsin. Bende ilk gebeliğim de düşük yaptım. Şimdi de gene olduğumu öğrendim yani sınav daha önemli çalışmam lazımBen daha hamile olup olmadığımı öğrenmedim bazı belirtilerim var ama dediğim gibi 15 haziran ı bekliyorum. Daha önceki hamileliklerim hüsran ile bitmişti üzerinden de 3 yıl geçti hatırladığım tek şey çok uyuduğum. Daha ekime de çok var bazı arkadaşlarım çok rahat geçirdi hiç ilerleyen zamanlarda bel ağrısı falan hissetmedi. Umarım senin de öyle geçer canım. Ben kalp hastasıyım riskli gebelik statüsündeyim belki de belli zamanı hastanede geçireceğim ( tabi ben kalbime inanıyorum ki güzel geçirecek olumlu düşünmek istiyorum). Bir şikayetin yoksa ilk zamanlarını iyi değerlendir derim
Benim adet omam gereken tarihti bugün dayanamayıp dün kan verdim baktırdım yarında sağlık ocağından tekrar baktıracam doktora daha gitmem zaten ultrasyonda göremez bişey iki hafta sonra felan giderim artıkBende ya bazen yoğunlaşamıyorum biliyo musun. Hele ki gebe olduğumu yeni öğrendim doktora da gitmeye korkuyom
Benim de son adet tarihine göre 5 haftalık henüz gitmedim doktoraValla daha tam bilemiyorum son adet tarihine göre 4 hafta test kağıdına göre 3 hafta senin canım
Son adetine göre dört haftalık olmalı di miBenim adet omam gereken tarihti bugün dayanamayıp dün kan verdim baktırdım yarında sağlık ocağından tekrar baktıracam doktora daha gitmem zaten ultrasyonda göremez bişey iki hafta sonra felan giderim artık