Hamile olupta diyetisyene giden var mı

bsrmbsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
95
29
88
30
Merhabalar çok kilo veren bir insanım hamilelikte de cok kilo almak istemiyorum . Hamileyken diyetisyene giden var mı aranizda listelerinizi verme mümkünatınız var mı?

Merhabalar çok kilo veren bir insanım hamilelikte de cok kilo almak istemiyorum . Hamileyken diyetisyene giden var mı aranizda listelerinizi verme mümkünatınız var mı?
aile hekimine gidin oradaki ebe size yardımcı olacaktır onlar yönlendirme yapıyor diyetisyenlere

Ben hamileyken gittim ama en basinda gitmedim.15 haftalikti sanırım gittigim, ilk bir iki verdim sonra hep doguma kadar aynı kiloda kaldim aslında almam lazimdi ama almadım bence iyi olur.

Ben hamileyken gittim ama en basinda gitmedim.15 haftalikti sanırım gittigim, ilk bir iki verdim sonra hep doguma kadar aynı kiloda kaldim aslında almam lazimdi ama almadım bence iyi olur.
Ilk hamilelegimde 16 kg almiştım bu sefer çok kg almak istemiyorum. Suanlik fazla yemiyorum ama ilerde bogazim acilcak diyr düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…