hamile olupta sigara kullananlar...

attım paketımı cope hemde ıslatıp su saatten ıtıbaren ıcmıyorum canım ne kadar ıstese de hıcbırsey yawrumdan kıymetlı ve onemlı degıl

berine, sen yeterki iste canım.. ALLAHım dayanma gücünü verir sana..
kolay değil ama başarırsın canım, Allah'ın izniyle..:34:

berine, sen yeterki iste canım.. ALLAHım dayanma gücünü verir sana..
kolay değil ama başarırsın canım, Allah'ın izniyle..:34:

asesulfam basarıcam kafaya koydum.. ben bır anneyım ve annelık gorevımı yerıne getırmelıyım..

tontriko aynı hisleri paylaşıyorum.. :34:
ne kadar özenliydim , dikkatliydim, kontrol altındaydım ama ileri haftalı gebeliğim bitmek durumunda kaldı..kısmet değilmiş,Allah'ın takdiri dedim.içim acıyor ama vicdanım rahat..
dediğin gibi elimizden gelenin en iyisini yapalım, hiç birşeyi riske atmayalım:34:

annenin yavrusu için yaptığı fedakarlıklar, daha anne karnında başlıyor:16:

Rabbim tekrarini nasib etsin canim sag saglim kucagina alasin insaAllah bir sonraki yavrunu.

tontrıko bebısının cınsıyetı erkek mı ?

Allah ısteyen herkese nasıp etsın göbuslerı bebısle dolsunn :1:

amin canim Allah kimseyi yokluguyla terbiye etmesin, olmayanlara hayirli evlatlar versin..hamile olanlarda bebisleride sag saglim kurtulalim insaAllah.

Buarada tebrik ederim dogru karari verdin canim, insaAllah en azindan gebeliginden sonrasina kadar icmezsin bir daha :nazar:

evet canim insaAllah bir oglum olacak Rabbim izin verirse.

Son düzenleme:
zararlı alışkanlık bölümünde sigarayı bırakanların paylaştığı topikler var. oraya bir göz at istersen.i ben bırakalı 6 ay oldu. ve bırakmamın en önemli sebebi 6,5 yaşındaki kuzucum. o dumanına maruz kalıyor diye bıraktım. bir de senin bebeğin içinde. sakın yapma. içme..sağlıkla bebeğine kavuşmanı temenni ederim.

amin canim Allah kimseyi yokluguyla terbiye etmesin, olmayanlara hayirli evlatlar versin..hamile olanlarda bebsileride sag saglim kurtulalim insaAllah.

Buarada tebrik ederim dogru karari verdin canim, insaAllah en azindan gebeliginden sonrasina kadar icmezsin bir daha :nazar:

canım gebelıgım boyunca ıcmezsem bıdaha ıcmem emzırme donemı var daha.. bu arada tanısalım kızlar :)

amin canim Allah kimseyi yokluguyla terbiye etmesin, olmayanlara hayirli evlatlar versin..hamile olanlarda bebisleride sag saglim kurtulalim insaAllah.

evet canim insaAllah bir oglum olacak Rabbim izin verirse.

forumda herhangı bıryerde yazdın mı bılmıyorum ama benım ıcıme senın oglun olacakmıs gıbı dogdu.. benım de bır oglum olacak gıbı gelıyor ama saglıklı olsun da cınsıyetı onemlı degıl.. ruyamda sureklı erkek bebek ve mavı patıkler goruyorum

zararlı alışkanlık bölümünde sigarayı bırakanların paylaştığı topikler var. oraya bir göz at istersen.i ben bırakalı 6 ay oldu. ve bırakmamın en önemli sebebi 6,5 yaşındaki kuzucum. o dumanına maruz kalıyor diye bıraktım. bir de senin bebeğin içinde. sakın yapma. içme..sağlıkla bebeğine kavuşmanı temenni ederim.

tesekkur ederım canım bıraktım bugun ıtıbarıyle ıcmıcem beynımde bıtırdım bunu.. gebelıgımle ılgılı korkularım var.. sıgara ıctıgım ıcın degıl.. ya dıs gebelıkse ya dusuk yaparsam dıye sureklı korkuyorum

Rabbim tekrarini nasib etsin canim sag saglim kucagina alasin insaAllah bir sonraki yavrunu.

amin canım inş.. bi oğlum var , Allahım ona uzun ömür versin..
inş tekrardan 2.kez anne olmayı diliyorum:16:
evlat bambaşka bir şey.. ALLAH'ım herkese tatırsın bu duyguyu..:69:
sağlıkla kavuştursun herkesi yavrusuna..:nazar::emir_bebek:
sizlerede kolay doğumlar diliyorumm:34:

anne bana 1 masal anlatsana
bende biliyorum ama hep unutuyorum
kucağına alıp beni sallasana
ben en çok bu oyunu beğeniyorum

ben daha 1 bebeğim anlasana
anne bana hadi o masalı anlatsana
kucağını alıp beni sallasana
ben en çok bu oyunu beğeniyorum.

kaç kere pembe panterin peşine düştüm ben
kaç kere kül kedisi olup baloya gittim ben
hiç uykum gelmez canım sıkılmaz altım ıslanmaz
yinede benim sözüme güven olmaz.

anne bana bir masal anlatsana
bende biliyorum ama hep unutuyorum
kucağına alıp beni sallasana
ben en çok bu oyunu beğeniyorum.

hiç uykum gelmez canım sıkılmaz altım ıslanmaz
yinede benim sözüme güven olmazz.

netten bu nınyı dınledım hareketlı olmasına ragmen agladım ne oluyo bana kızlar ama sozlerı cok hosuma gıttı

amin canım inş.. bi oğlum var , Allahım ona uzun ömür versin..
inş tekrardan 2.kez anne olmayı diliyorum:16:
evlat bambaşka bir şey.. ALLAH'ım herkese tatırsın bu duyguyu..:69:
sağlıkla kavuştursun herkesi yavrusuna..:nazar::emir_bebek:
sizlerede kolay doğumlar diliyorumm:34:

oglusunu sana bagıslasın canım.. bı kardes gelır ınsallah yawruna

canım bak ben de 20 haftalık hamileyim... ve 15 yıldır sigara ıcıyorum ... tamamen bırakalıda bugün 10. gün oldu o kadar pişmanım ki içtiğime ama hep mücadele ettim hep az az içtim günde 3-4 bazen 1-2 tane falan. bu aylara geldiğim zaman zaten kilom da var o yuzden nefes almam biraz zorlaştı ve daha ilerisini düşündüm. benım sigarayı bırakmam lazım son aylarda ne yaparım dedim . sigara benıde bebegimide zorlucaktı ve ayrıca kuzenım dediki, tanıdığının bebegi olduğunda sigara icmiş ve bebeği emmemiş. sigara sütü de cok etkiliyormuş süt nekadar onemli sen düşün artık ve derhal o pis naleti bırak gör bak cok huzurlu olucaksın bedenende ruhende sakın içme bi daha birşey olmaz bahanelerinede kanıpta yenıden başlama sigaraya benım düştüğüm duruma düşme

Dumanlı bir odada kapalı kaldığınızı düşünün çıkmak isteseniz çıkamıyorsunuz sonra o odada bebeğinizin tek başına olduğunu düşünün o duman içinde çaresizce bekliyor.SİNEM GÜVEN İN sigara içen anneler ile ilgili ropörtajında dinlemiştim üstte yazdıklarımı beni çok etkilemişti hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım 2 yıl emzirdim asla sigara içmedim

arkadaşlarım derdiki herkes bırakır sen bırakamazsın derlerdi ve bende bırakmayı isteyen kim derdim
taki bebek düşünmeye başlayalı artık hiç kullanmıyorum evlendim 2009 da artık bırakmalıyım dedim azaltarak
bir senedir de hiç içmiyorum bebeğin için yapacaksın zorundasın sen her sigara içtiğinde 17 dakika nefessiz kalıyo
bile bile boğuyorsun bebeğini yapılmayacak hiçbişey yok yapmış biri olarak sadece kınıyorum hamileyken sigara içenleri

tesekkur ederım canım bıraktım bugun ıtıbarıyle ıcmıcem beynımde bıtırdım bunu.. gebelıgımle ılgılı korkularım var.. sıgara ıctıgım ıcın degıl.. ya dıs gebelıkse ya dusuk yaparsam dıye sureklı korkuyorum

berine ben müzeyyen nefes08 hatırlıyor musun yeni hesap actım eskisine giremiyorum ekledim seni

aRkaDaşLaR BenDe SiqaRa iÇİoRdum Fakat hamiLe oLduqumu Çok qeÇ öqRenDimDen DoLayı qeÇ bıRaktım SimDi Canım iSteRSe eSim KnDi iÇtiqi SiqaRaDan aZ Bşy weRioR SizCe Bu aZ SiqaRa Bebeğime ZaRaR weRiR Mi ? İnanın Canım aSıRı DeReCeDe Çok iStioR

slm arkadaslar 6 haftalık hamıleyım sıgara kullanıyorum eskısı kadar degıl eskıden 1 paketı bıtırırdım.. sımdı gunde 3 4 e ındı kendı ıstegımle degıl tabıkı.. ama ben ıstıyorum kı hıc ıcmeyım ama yapamıyorum.. sıgaranın bebegıme ne gıbı zararlar verdıgımı bıle bıle bu ılletı bırakamıyorum.. her ıctıgımde bebegıme soz verıyorum ıcmıcem annecım bıdaha dıye ama yok ıcıyorumm nasıl bırakıcam :( sızlerden de kullananlar var mı ?

canım benim bi arkadaşım da kullanıyordu tabiki zararlı ama bi sorun olmadı bebeğinde çok sükür canın cok istiyorsa gnde 1 bilemedin 2 tane iç bana kalsa o da zararlı ama bazı hamileler sigarayı aşerirler kendini çok zorlamadan bıakmaya calıs.

Back
X