• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olur muyum? yardım edin

erkek arkadaşımın kucagında otururken pantolonuna boşaldı ve pantolonu hafif ıslandı ve benım pantolonuma geçti bende zıbın iç çmaşırı ve keten pantolon vardı bu şekillde hamile olma ihtimalım var mı ?

Bu ihtimal, tomatesi bir butun olarak tavaya atip, 10 dakka sonra kendiliginden menemen olmasini beklemek gibi bir ihtimal.
 
Hamilesin cnm bende o şekilde hamile kalmıştım hayırlı uğurlu olsun :KK76::KK76:

Allahım sana geliyorum paranoyak dünyadan kurtul bir daha yapma o_O
 
Bu arada evet keten pantolonun spermleri geçirici özelliği vardır bir arkadaşım da bu yöntemle bebek sahibi olmuştu. Hamilesiniz büyük ihtimal.

vivelamour hanım güzel bir noktaya değinmişsiniz ama burada erkek arkadaşının giydiği pantolonun türü de önemli. Yani onun da keten olması lazım yoksa olmaz.Konu sahibi erkek arkadaşınızın pantolonu nasıldı?
 
erkek arkadaşımınki kottu.
Ciddi msin sen yaa millet evlendiği adamla kac sene ugrssiyo hamile kalamiyo pantolonuna degdi diye hamile kalcagini mi dusunuyosn sana sacma sapan dalga gecerek cevap veriliyo sen hala ciddi cevaplar veriyosun pes
 
Back
X