Hamile paranoyasi

ilk 3 ay düşük korkusu yaşadım.üstelik riskim yoktu.2.üç ay erken doğum korkusu yaşıyorum.sanırım son 3 ayda nasıl doğurucam,kordon mu dolanacak vs.korkuları yaşıcam.

benim hamileleiğim psikolojik olarak çok hassas ve endişeli geçiyor...

O YÜZDEN SANA TAVSİYEM ALLAHA BIRAK....RABBİM CANA GETİRİCEKSE,NEFES VERECEKSE,BOĞAZINDAN LOKMA GEÇİRECEKSE BEBEĞİNE ..GEÇİRECEK.....

Sanirim benimde hassas geciyor ve gececek..inan ki rahatladim Allah razi olsun..Dedigin gibi Allah'a birakmak en dogrusu dunyaya gelecegi varsa ne olursa olsun gelecektir mutlaka..Rabbim hepimize en hayirlisini nasib etsin. Cok sagol

maalesef bende öyleyim.6.ayıma giriorum hala endişelerim bitmio ama yanlız değilim demekki rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

maalesef bende öyleyim.6.ayıma giriorum hala endişelerim bitmio ama yanlız değilim demekki rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Evet Asli yalniz degilmisiz cok sukur:).. Bu bile rahatlatiyor insani.. Rabbim tez zamanda kavustursun bebeklerimizi bizlere..

bende sizin gibi endişeliyim.19. haftamdayım.hareketlerini bugün hissedemedim diye çok üzgünüm sabahtan bu yana.ne yapayım elimde değil.benimki bide tüp bebek (

ben de ilk hamileliğimde minicik bi mavi patik almıştım ilk olarak. başucuma koymuştum.insan güzel şeyler hissetmek için koyar di mi ama ben baktığım zaman ne kadar kötü düşünce varsa aklıma geliyodu bebeğime dair.çok şükür ki herşey yolunda gitti

ahh ahh endişe olmaz mı çook normalde zaten olması ilk 3ay acaba düşük olurmukikorkusu kaplıyo insanı sonra bebiş hareket etmeye başlıyo ve hareketlerini hissetmedikçe korkuyorsun benim artık son ayım ve ben kafayı yemek üzereyim benim bebeğim çok hareketli atınca bazen kızıyorum canımı yakıo dıye 1saat boyunca atmadımı da deliye dönuyorum acaba kordonmu dolandı kalbımı durdu birşey mioldu eşimle ikimizde 1dk uyutmuyoruz bebişi o uyurken biz birşey oldu zannedıyoruz sallaya sallaya kaldırıyoruz yavruum yaa

Annem beni merak edip biryere gondermediginde cok kizardim bekarken..simdi anliyorum annemi bizim daha karnimizda ki bebek icin endiselendigimizi gordukce bunun ne kutsal bir duygu oldugunu anlayip tekrar rahatliyorum.benim 1 bebegimin kalbi atiyor ve saglikli..diger kardesi henuz kesede gorunmedi zaten cok ufak geriden geliyor..endiseleniyorum ama olacagina biraktim artik.Rabbim nasib edecekse,eder mutlaka..senin az kalmis cok sukur..hayirli dogumlarin olsun insallahhh..sag saglim bebeginizi kucaginiza alin insallah.Darisi bizlerin basina olsun

aminnn canımm darısı tüm bebek bekleyenlerin isteyenlerin başına olsun.bebeğin doğduğu an anlarsın anneliğin ne olduğunu derlerya hep ama gerçekten şimdiden anlıyorsun ..inşallah bebeğin iyidir ama dediğin gibi sizde yiyeceği ekmeği varsa zaten hayırlısıyla doğar gelır kötü düşünmeyelim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…