G geb Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2024 193 58 18 25 Çarşamba 01:35 Konu Sahibi Konu Sahibi geb #1 Kızlar 5haftalık hamileyim yeni öğrendim önceden alınmış biletimiz vardı 2 günlük 6 haftalıkken gideceğiz sakıncalı olur mu uçak? Yardım lütfen
Kızlar 5haftalık hamileyim yeni öğrendim önceden alınmış biletimiz vardı 2 günlük 6 haftalıkken gideceğiz sakıncalı olur mu uçak? Yardım lütfen
asdasdws Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 628 203 18 28 Çarşamba 04:56 Konu Sahibi Konu Sahibi geb #2 geb .!.: Kızlar 5haftalık hamileyim yeni öğrendim önceden alınmış biletimiz vardı 2 günlük 6 haftalıkken gideceğiz sakıncalı olur mu uçak? Yardım lütfen Genişletmek için tıkla... Ben yurtdısından dönüyordum o haftalarda ama doktor iznim vardı. Bi sor doktoruna
geb .!.: Kızlar 5haftalık hamileyim yeni öğrendim önceden alınmış biletimiz vardı 2 günlük 6 haftalıkken gideceğiz sakıncalı olur mu uçak? Yardım lütfen Genişletmek için tıkla... Ben yurtdısından dönüyordum o haftalarda ama doktor iznim vardı. Bi sor doktoruna
G geb Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2024 193 58 18 25 Çarşamba 12:10 Konu Sahibi Konu Sahibi geb #3 asdasdws .!.: Ben yurtdısından dönüyordum o haftalarda ama doktor iznim vardı. Bi sor doktoruna Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
asdasdws .!.: Ben yurtdısından dönüyordum o haftalarda ama doktor iznim vardı. Bi sor doktoruna Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler