Doğuma Hazırlık hamile ve çalışan arkadaşlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pomak35

aslım
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
426
0
96
46
İstanbul
günaydın arkadaşlar bugünde işe geldik haftanın son günü geçmesi zor haydi hep birlikte gün içindeki sıkıntılarımızı yazalım herkese iyi çalışmalar tatlı hamileler:49:

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Doguma Hazirlik" başlığına taşınmıştır.
Bilginize
:34:

Son düzenleme:
selam arkadaşlar. İşinize konsantre olabiliyor musunuz? Ben işim gereği sık sık toplantılara girmek zorundayım ve konuları dinleyip çözümler üretmem gerekiyor. Fakat bazen dinlemekte ve anlamakta zorlanıyorum. Özel çaba sarfetmem gerekiyor. Çok da uykum geliyor maalesef :) Siz nasıl idare ediyorsunuz?

Bende masa başında çalışıyorum ve yerimiz çok kısıtlı hareket imkanım çok az maalesef, ögle arası felan yürüyorum biraz ama pek yeterli degil..İşlerimiz çok yogun degil ama bazen öyle bir uyku basıyorki kendimi zor tutuyorum..Sürekli bilgisayar başında durmak hamilelikte başlı başına sıkıntı, RAbbim bebeklerimizi sağlıcakla elimize almayı nasip etsin..
Elhamdulillah bugun Cuma ve hafta sonu geldi inş..Herkese hayırlı cumalar..

Bende masa başında çalışıyorum ve yerimiz çok kısıtlı hareket imkanım çok az maalesef, ögle arası felan yürüyorum biraz ama pek yeterli degil..İşlerimiz çok yogun degil ama bazen öyle bir uyku basıyorki kendimi zor tutuyorum..Sürekli bilgisayar başında durmak hamilelikte başlı başına sıkıntı, RAbbim bebeklerimizi sağlıcakla elimize almayı nasip etsin..
Elhamdulillah bugun Cuma ve hafta sonu geldi inş..Herkese hayırlı cumalar..

aynı şekilde canım ama benim iş yerim 3 katlı yürüme şansım var ama halsizlik bazen ızdırap oluyor işte..:25:

Allah yardımcısı olsun çalışan anne adaylarının ve annelerin. Çok zor gerçekten ben yasal izin sürem başladığı aynı gün izne ayrıldım. Bebeğimin ve benim sağlığım daha önemli diyerek. Şu an 36 haftalığım 1 aydan fazla süredir evdeyim. Çalışırken hiç bilmemişim hamileliğimin kıymetini şimdi tadını çıkarıyorum. Allah bilir belki de son gebeliğimizdir yani tadını çıkarmak gerekir.

Maşallah sizin baya yaklaşmış Allah kurtarsın, haırlısıyla kucagınıza alırsınız inş..Ben daha 20. haftamdayım ve nasipse temmuz ortalarında izne ayrılacagım.Bende yasal süremde kullanmak istiyorum izinleri bakalım hayırlısı artık

bizde 29 haftaya gırdık.çok zorlanıyorum işyerınde durmak ıstemıyorum bel ağrılarımdan resmen.evde yemek yapmaya bıle halim kalmıyo resmen.sürekli iizinde alamıyosun ne yapıcamı şaşşırdım valla

benim işyerim cok rahat klimada var ama ayaklarım cok şişiyo maalesef bunu ben sürekli oturmaktan sanıyordum ama yok haftasonu hareketli oldugumdada sisiyo yani naparsam yapıyım ayaklarımın şişi inmiyo dr cok normal diyo ama allahtan doğuma az kaldı. Bide doğum sonrasıda bazı kişilerde 1-2 ay inmeyebiliyormus. onun haricinde bi sıkıntı yasamıyorum çok şükür.

dürüst olmak gerekirse hiç iş güç düşündüğüm yok aklım resmen bir karış havada sürekli bebekle, doğumla, doğum sonrası ile ilgili şeyler düşünüyorum. Çalışabildiğim kadar çalışmayı düşünüyorum. Malum doğum sonrası fazla izin imkanımız yok. Aslında bebişlerimizin yaşına kadar yanlarında bulunabiliyor olmamız lazım çoğu Avrupa ülkelerinde olduğunda gibi ...

Back
X