Hamile ve geç döllenme yasayanlar

happy mam

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
581
759
53
35
Herkese merhaba yaklaşık 2senedir 2.cocuga hamile kalmaya çalışıyorum bu süreçte 4 dafa kimyasal gebelik yaşadım.herdefasinda üzüntü ve psikolojik etkisi keza... Doktorum hiç bir sorunumz olmadığıni tamamen psikolojik olduğunu soyledi.son bu ay birdaha deneyin olmazsa aşılama yapalım dedi . Bir önceki adet gunumden 33 gün sonra kan verdim sonuç negatif.43gun sonra tekrar kan verdim bu sefer pozitif. Doktorum hamilesin dedi ben şok eşim şok tabi daha çok yeni oldugunu ve dikkat etmem gerekigini söyledi kan verip duracağız ama şükür umarım sizlere b nim hikayemd n bir umut cikarirsiniz

Rabbim bana da nasip etsin inşallah 1 yıllık evliyim 3 kimyasal geçirdim yumurtalık kistim olduğu için ara verdik çocuk yapmaya şimdi de kistim eridi sağlığım düzeldi tekrar denemeye ve aynı şeyleri yaşamaya çok korkuyorum

seni okadar cok iyi anlıyorum ki ALLAH yar ve yardımcın olsun inşallah olacak bana inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…