Yok canım yoğurt filan yiyemiyorum ayranıda içemiyorum meyveli sut işte içtiğim oda 5 tane filandır ama yok yani gaz olsa midemi bu kadar zorlar mı birde ben safra kesesi ameliyatı oldum safram yok midem ondan mı iflas ediyor acabagazdır büyük ihtimalle, süt içerken dikkat et, bende baya bir gaz yapıyor mesela, gaz yapıcı şeylerden uzak dur, ilk zamanlar kimisinin ağır geçiyor, seninki gibi, ama 16-17 haftalıktan sonra toparlamaya başlanıyor canım, bol bol evde dinlen, tansiyonun düşüyor diye sanırım tuzlu ayran çok tüketiyorsundur mecbur tabiki tansiyon için gerekli, bende de olmuştu tansiyon düşüklüğü bende tuzlu ayrana sarmıştım mecbur, o da ödem yapabilir şişlik falan doktorunla görüş bu konuları, o orta yolu bulur zaten, tansiyonuna çok dikkat et bol bol dinlen canım ve tabiki bol su
Yok canım yoğurt filan yiyemiyorum ayranıda içemiyorum meyveli sut işte içtiğim oda 5 tane filandır ama yok yani gaz olsa midemi bu kadar zorlar mı birde ben safra kesesi ameliyatı oldum safram yok midem ondan mı iflas ediyor acaba
14 ağustosta gittim aralarda serum takılmak içinde gittim tabi ama işte gobeğimden ziyade midem sıkıntı taşı koymuşlar sanki orayaolabilir canım ne zaman doktora gidiyorsun, bu arada kimisinde şişkinlik oluyor senin dönemlerinde, hatta ne zamana denk geliyor doğum, gebelik sayfasında seninle aynı anda doğum yapacak olanlar sayfa açmışlardır, onları incele, onların da senin gibi sorunları vardır mutlaka, kimisinde oluyor çünkü, ama seninki tabiki farklı olabilir daha önce ameliyat olmuşsun, doktoru yakın tarihe alsan daha iyi olur
14 ağustosta gittim aralarda serum takılmak içinde gittim tabi ama işte gobeğimden ziyade midem sıkıntı taşı koymuşlar sanki oraya
Yediğim yokki abartıyım dun bir kase çorbayla geçirdim günümüBende de gaz problemi oldu, aksamlari yemek yemiyorum yogurt meyve kuru yemis rahatladim, aksam.erken ye yemeğini cok abartma, hamilelik de sindirim zayifliyormus zaten
Doğru söylüyorsun oda buyuk ihtimalle dahiliye ye yönlendirecek bebeğe birşey olmamıştır değilmi yani ben bugün bundan korkmaya başladım acaba ona bişi oldu da o yüzden mi böyle oldumkıyamam canım ya, sen kadın doğum uzmanına yakın zamanda gitmeye çalış mutlaka, hem için rahatlar hemde onun önerileri çok önemli
Doğru söylüyorsun oda buyuk ihtimalle dahiliye ye yönlendirecek bebeğe birşey olmamıştır değilmi yani ben bugün bundan korkmaya başladım acaba ona bişi oldu da o yüzden mi böyle oldum
:)öğrendim sebebini elifcim yürümediğim için oluyomuş yürüyünce rahatlıyormuşyok canım benim ondan değildir, inan bana amaliyat olmamış bir sürü hamile var ve senin sorunlarını yaşıyorlar, içini ferah tut :))
Yediğim yokki abartıyım dun bir kase çorbayla geçirdim günümü
Teşekkur ederim bu hafta arttı zaten bu problem ballı sıcak su filan deniycem artık yuruycem filan atlatırım inşallahHamilelikte gaz sikintisi, hormanlarin degismesine bagli olarak sindirim sisteminin iyi calismamasi sebebi ile olur, eger yemiyorsan bilemiycem en iyi.yaniti doktor verecektir
:)öğrendim sebebini elifcim yürümediğim için oluyomuş yürüyünce rahatlıyormuş
Öncelikle konunun bir günde olsa taşınmasın lütfen rica ediyorum burada daha çok bilgi edineceğimi düşünüyorum.
Hanımlar ben 11hafta 6 günlük hamileyim ve sıkıntım bu hafta göbeğimin şişmesinden kaynaklı bu surece gelene kadar epeyi bir kilo verdim bulantılar kusmalar yüzünden. Şuanda midem ve göbeğim 5 aylık gibi şişti ne sağa ne sola yatamıyorum midem sıkışıyo ve ağrıyor bunun sebebi gaz olabilir mi? Daha 3 gündür yeni birşeyler yemeye başladım uzun zamandır ekmek filan tüketmiyorum kraker sut su filan içebildim sadece kontrol günümü beklemek istiyorum hastaneye gitmek için eğer bu gazdan kaynaklanıyorsa ben bunun için ne yapabilirim tansiyon düşüklüğü nedeni ile epeydir dışarı çıkıp yürümüyorum çıksamda 5 dk yolu yarım saate dinlene dinlene geliyorum vücudum çok güçsüz kaldı kendimi nasıl toparlaya bilirim hepinize çok teşekkürler
Şöyle diyim yani safram olmadığı için ben gun içinde iki defa giderdim wc ye gebe kaldığımdan beri bu sıkıntıyı yaşıyorum şişkinlik filan 3 günde bir anca gidebiliyorum şimdi bende korkuyorum hemoroittenKabızlık var mı?
Maalesef benim de tam o haftalarda kabızlık, şişme ve sonuç olarak hemoroid oldu.
Doktor kabızlık için bir ilaç yazmıştı , ben gerek yok deyip almamıştım, nasıl bir kafa ise.
Eğer öyle bir sorun varsa kullanın lütfen, hemoroid çok kötü bir şey.
:):)aa bak çok basitmiş nedeni :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?