- 26 Ekim 2016
- 31
- 1
- 6
- 30
- Konu Sahibi Kocasinaasikk
Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve ilk hamileligim. Sigara kullanıyorum şimdi ise yine içesim geliyo günde bi iki defa içiyorum sizde sigara içen oldumU bebeğe zararı çokmu bilmek çok isterim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bende 4+4 hamileyim bende iciyorum sigara ogrenmeden once 1 paket iciyordum gunde ogrendigimden bu yana azaltmaya calisiyorum gun gun, artik gunde bikac taneye dustu ama hic icmedende dayanamiyorum asiri sinir yapiyor sigarasizlik. Nasil yapicam hic bilmiyorum.Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve ilk hamileligim. Sigara kullanıyorum şimdi ise yine içesim geliyo günde bi iki defa içiyorum sizde sigara içen oldumU bebeğe zararı çokmu bilmek çok isterim
Annem bana hamileyken günde bir kaç tane içmiş hep. Şükürler olsun sağlıklıyım. Yengem yeni iki doğum yaptı. O çok fazla içti iki bebeğinde de onlarda sağlıklı. Ama nikotini çok azdı içtiği sigaranın..Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve ilk hamileligim. Sigara kullanıyorum şimdi ise yine içesim geliyo günde bi iki defa içiyorum sizde sigara içen oldumU bebeğe zararı çokmu bilmek çok isterim
Bırakırsan iyi olurArkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve ilk hamileligim. Sigara kullanıyorum şimdi ise yine içesim geliyo günde bi iki defa içiyorum sizde sigara içen oldumU bebeğe zararı çokmu bilmek çok isterim
Nasil basardin canim peki? yani bikac saat sonra basina vurunca ne yaptin kendini nasil tuttun?ben de 11. haftadayım çocuk düşünmeye başladığımız an bıraktım sigaryı bıçak gibi tek seferde azaltarak falan da değil kendi sağlığım neyse de küçücük bir canın vebalini alamam bir daha da içmeyi hiiiç düşünmüyorum Allah sizin de iradenize kuvvet versin inşallah az içmek bile yetmiyor keşke hiç kullanmasanız
Arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve ilk hamileligim. Sigara kullanıyorum şimdi ise yine içesim geliyo günde bi iki defa içiyorum sizde sigara içen oldumU bebeğe zararı çokmu bilmek çok isterim