Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öncelikle tebrik ederim.kanamam.olmadi derken anlamadım ben ? Bende de olmadı hiçbir belirti ? Zaten belirtiler ilerde başlıyor.esine bence hiç ummadığı anda söyle.ornegin ; yemeği yerken tuzu istersin yap rahatlıktan hamileyim de birden...aklıma birden böyle şimdi geldi.kan testi yaptır mutlaka canımKızlar bugün test yaptım hamileyim galiba ikinci testi yapıcam ama hiç kanamam olmadı bir istifam oldu birde gaz olayım bacaklarım krp ağrıları birde eşinize nasil söylediniz yorum bekliyorum
Canım bence eşine hemen söyleme bir patik veyatta bebekle ilgili birşey alıp hediye pakedi yaparak içine bir not koy eşine ver.Kızlar bugün test yaptım hamileyim galiba ikinci testi yapıcam ama hiç kanamam olmadı bir istifam oldu birde gaz olayım bacaklarım krp ağrıları birde eşinize nasil söylediniz yorum bekliyorum
Fotografin ekran goruntusunu al onu yukleOlmuyormuki
Fotografin kalitesi yüksektir cnm. Fotografi kirp yada ekran goruntusu alip yukleDosyq yülke basıyorum foto ekle falan yazmiyor
Olmadi cnm :)