Hamile

Kbraagss

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
146
28
13
31
Kızlar bugün test yaptım hamileyim galiba ikinci testi yapıcam ama hiç kanamam olmadı bir istifam oldu birde gaz olayım bacaklarım krp ağrıları birde eşinize nasil söylediniz yorum bekliyorum

Kızlar bugün test yaptım hamileyim galiba ikinci testi yapıcam ama hiç kanamam olmadı bir istifam oldu birde gaz olayım bacaklarım krp ağrıları birde eşinize nasil söylediniz yorum bekliyorum
Canım öncelikle tebrik ederim.kanamam.olmadi derken anlamadım ben ? Bende de olmadı hiçbir belirti ? Zaten belirtiler ilerde başlıyor.esine bence hiç ummadığı anda söyle.ornegin ; yemeği yerken tuzu istersin yap rahatlıktan hamileyim de birden...aklıma birden böyle şimdi geldi.kan testi yaptır mutlaka canım

Canım bence eşine hemen söyleme bir patik veyatta bebekle ilgili birşey alıp hediye pakedi yaparak içine bir not koy eşine ver.

Allahım banada bir bebiş naaip eylerse öyle yapmayı planlıyorum

İnş hamilesindir 2. Testinde de çıktıysa zaten hamilesindir büyük ihtimalle testlerin resmini at bakalım bir

Bayanlar hiç belirtisi gebelik olur mu ben de pci var patlatma iğnesi yaptırdım geçen ay 15. Gün regl oldum bunu yaptırdım 15. Gün bugün regl olmadım henüz artı 12. Gün negatif çıkmıştı sadece akıntı var 1 haftadır ve hafif yorgunluk hissi ama test de çıkmayınca yoktur dedim ben 15. Gün oldu daha olmadım yarın olmazsam bi test yapcm ins

Back
X