Hamile

Uyu bebe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
1
0
1
33
Arkadaşlar ben 5 hafta 6 günlük gebelikte test yaptırdım kan değeri 44000 küsür bugünde 6 hafta da yim hiç birşey yiyemiyorum bulantı ve kahve rengi akıntı var boş gebelik riski varmı bu durumda

Bebek gorunmeden bos gebelik olup olmadigi bilinemez canim. Beta degerinle cok ilgisi yok bunun. Bos gebelikye de beta artiyor. 6 haftalikken gorunmemis olabilir normal. biraz daha beklersen gorursun insaallah.

Arkadaşlar ben 5 hafta 6 günlük gebelikte test yaptırdım kan değeri 44000 küsür bugünde 6 hafta da yim hiç birşey yiyemiyorum bulantı ve kahve rengi akıntı var boş gebelik riski varmı bu durumda
Benim 7. Haftada başlamıştı bulantılar ve doktorum bu bebeğin canlandığının habercisi sevin mutlu ol demişti. Bazen bulantılarım kesiliodu ve ben evham yapıodum acaba bi sorun mu var diye. İçini ferah tut 6. Haftada kontrole gitmiştim ve doktor keseyi bile göremedi sonra alttan muayene edip keseyi görmüştü

Kızlar yardım edin. Sonunda hamileyim cuma akşam beta hcg 794 kusur du pazar 1800 oldu ama ilk ulturasondan doktor baktığında kese gibi birşey var emin değilim dedi kan testinden önce daha sonra pazar günü olan sonucu başka bir doktora gösterdim hiç ilgilenmedi bile 4 yada 4,5 haftalık dedi ama ben çok korkuyorum göbeğimde kasıklarımda sızı hissediyorum ben bebeğimi ne zaman görebilirim kalp atışlarını ne zaman duyabilirim ve boş gebelik de hcg böyle artıyor mu:110::110::eek::eek:

Kızlar yardım edin. Sonunda hamileyim cuma akşam beta hcg 794 kusur du pazar 1800 oldu ama ilk ulturasondan doktor baktığında kese gibi birşey var emin değilim dedi kan testinden önce daha sonra pazar günü olan sonucu başka bir doktora gösterdim hiç ilgilenmedi bile 4 yada 4,5 haftalık dedi ama ben çok korkuyorum göbeğimde kasıklarımda sızı hissediyorum ben bebeğimi ne zaman görebilirim kalp atışlarını ne zaman duyabilirim ve boş gebelik de hcg böyle artıyor mu:110::110::eek::eek:
İçini ferah tut böyle şeyler düşünme şimdiden ilk önce 1 hafta bekle bakalım farklı dr görün canim

Güzel şeyler düşünmek istiyorum ama arkadaşımın bebeği 5 haftalıkken görnmüş ama ben kaç haftlk olduğunu bile bilmiyorum

öyle hemen kese kalp atışı görünmez ki
5. haftada kese 6 veya 7. haftada kalp atışlarını duyarsın :KK200:
sabır biraz :işsiz:

benim ilk 464 çıktı kan değerim doktor 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi
1 hafta sonra gittim 5 hafta 1 günlük dedi
bence doktorunun dediği doğru seninkide 4 - 4,5 haftalık
cuma günü dotora gitsen keseyi görürsün bence :KK49:

benim ilk 464 çıktı kan değerim doktor 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi
1 hafta sonra gittim 5 hafta 1 günlük dedi
bence doktorunun dediği doğru seninkide 4 - 4,5 haftalık
cuma günü dotora gitsen keseyi görürsün bence :KK49:
İnşallah görürüm. Çünkü hala inanamıyorum bebeğimin olacağına acaba test sonuçları yanlış mı diye düşünüyorum. Ama doktor ilk baktığında keseye benz birşey var emin değilim demişti.

Kızlar ben aranıza yeni katıldım yeni evliyim ve şuan çocuk düşünmüyoruz. Eşimle birlikte olduk adetim 5 gün gecikti 2 defa test yaptım negatif adetim zaten düzensiz göğüslerim şiş sizce normal mı?

Selam kızlar herkesin hayırlı sonuçlar alması dileğiyle....
Kasığa arada bıçak gibi girip çıkmak var yaa
Bu olay kaç gün olursa hamilelik belirtisidir
Bnm sadece ömrümde bi gün o da gün içinde iki üç kere saplandı
Bu zamana kadar hiç olmadı
Bu konuda ne düşünüyorsunuz

tek belirtim koku hassasiyeti başka hiç belirti yok
Kokuyu da şöyle anlatıyım eşim çamaşır aşmıştı kurutmalığa. Ben işten geldim odaya girince farkettim
Normalde eşim o kadar deterjan asla kullanmaz beni bile uyarır
Dedim ki o ne öyle aşırı bi koku gelio çamaşırlardan dün işte ...
Yooo dedi
Gel Allah aşkına kokla dedim .
İçeri geçtik zarla zorla koku aldı ben buram buram alıodum
İkincisi de hani tuvalete koku takıpsun yaa güzel köpüklü oluyo
Geçen ay kullandığımızda hiç rahatsızlık hissetmemiştim ama şimdi çok rahatsız oluyorum şifonu çektiğinde ...
Eşime dedim yoo dio
Bu belirti ilk kez bu ay oldu ama nerdeeee

Back
X