- 10 Mayıs 2025
- 53
- 0
- 1
- 69
- Konu Sahibi insanbirsiradan
10 hafta önce sürtünme ilişkisi yaşamıştım şu an midem bulanıyor hamile olma ihtimalim var mı 5 defa test yaptım hepsi negatifti ve bu süreçte 2 defa regl oldum kanamam geldi yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 haftalık hamile olsanız farkederdiniz10 hafta önce sürtünme ilişkisi yaşamıştım şu an midem bulanıyor hamile olma ihtimalim var mı 5 defa test yaptım hepsi negatifti ve bu süreçte 2 defa regl oldum kanamam geldi yani
Ama bazıları hamileyken regl oluyor bide bugün midem bulanıyor10 haftalık hamile olsanız farkederdiniz
Ama midem bulanıyor yaa10 haftalık hamilelik kibrit çöpüne işeseniz çıkardı. hamile falan değilsiniz
baska bir hastalığınız olabilir veya stresten de olabilir.Ama midem bulanıyor yaa
Ya hamileysem çok korkuyorumbaska bir hastalığınız olabilir veya stresten de olabilir.
değilsiiinnYa hamileysem çok korkuyorum
idrarda gebelik testi yaptım hep hepsi negatif çıktı ama hala korkuyorum ya acaba yanlış mı yaptımdeğilsiiinn
473837 kere gebelik testi yapıp iki adet gördüğün halde hala hamile olduğunu düşünüyorsan korunmayı dene ya da biraz büyüyünce sürtün ki kıvılcım çıkmasın.idrarda gebelik testi yaptım hep hepsi negatif çıktı ama hala korkuyorum ya acaba yanlış mı yaptım
Birazdan 5 test dile gelip yeminler edecek vallahi değilsin diye10 hafta önce sürtünme ilişkisi yaşamıştım şu an midem bulanıyor hamile olma ihtimalim var mı 5 defa test yaptım hepsi negatifti ve bu süreçte 2 defa regl oldum kanamam geldi yani
e nasıl ikna olacaksın hamile olmadığına? vahiy falan mı bekliyorsun? 10 hafta olmus ya hu! bunun yanlışı doğrusu mu varidrarda gebelik testi yaptım hep hepsi negatif çıktı ama hala korkuyorum ya acaba yanlış mı yaptım
Bugün tekrar yapıcam inşallah negatif çıkar yine473837 kere gebelik testi yapıp iki adet gördüğün halde hala hamile olduğunu düşünüyorsan korunmayı dene ya da biraz büyüyünce sürtün ki kıvılcım çıkmasın.
Bilmiyorum gerçekten çok endişeliyime nasıl ikna olacaksın hamile olmadığına? vahiy falan mı bekliyorsun? 10 hafta olmus ya hu! bunun yanlışı doğrusu mu var
Bence kesin hamilesin hemen doktora gitBugün tekrar yapıcam inşallah negatif çıkar yine
Hiç mi ihtimal yok yaBirazdan 5 test dile gelip yeminler edecek vallahi değilsin diye![]()
Yaaa gerçekten mi ama gitsem bile aldırma süresini geçtim 2 defa regl olunca ve 5 defa test sonucu negatif çıkıjca gitmedim keşke gitseydimBence kesin hamilesin hemen doktora git
İkna Olmucak boşuna uğraşmayın burda millet hamile kalma yollarını arıyor konu sahibi ne diyor hamilesin kesin diyip bırakın hem test yapmış hem regl olmuş bunkadar kişi değilsin diyor hala ya varsa bence hamile kalmak istiyor yada bunlar dalga için burayı meşgul ediyor son günlerde hep aynı konulare nasıl ikna olacaksın hamile olmadığına? vahiy falan mı bekliyorsun? 10 hafta olmus ya hu! bunun yanlışı doğrusu mu var
Ruh hastasıBugün tekrar yapıcam inşallah negatif çıkar yine