Hamile

beyazkelebek44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
6
2
1
24
Merhaba arkadaşlar ben 9 aylık evliyim ve mart ayında hamıle kaldım nısanda dusuk oldu bebegım kendılıgınden düştü 1 aylıkken ve ondan sonra bebegım olmadı çok ıstıyorum kontrole gıttın ıkı kez bana yumurtalıkların sağlam dedi ama neden olmuyor anlamıyorum ve de üzülüyorum Allah ısteyen herkese nasıp etsın cevap verırsenız çok sevınırım benım gıbı aynı durumu yaşayan varsa

Benim çevremden birisi de 3 aylıkken düşük yaptı ilk zamanlar bi sebep bulamadılar düşeceği varmış düşmüşe getirdiler lafı ama sonra iyi bi doktora gittiğinde kanında enfeksiyon olduğunu bebeğin bu yüzden düştüğünü söylemiş şimdi tedavi görüyor 3 ay sonra tekrar deneyeceklermiş

Ya bende çok istiyorum ınsallah nasıp olur

Kuzum genelde sağlıksız bebekler kendiliğinden düşüyor moralini bozma sen. Şöyle yapabilirsiniz atıyorum 1,5 sene oldu ve hala olmadı ozaman eşinde doktora görünebilir sperm testi verebilir şimdilik tatlı canını sıkma inşallah en kısa zamanda kendiliğinden oluverir ♥

Amin Allah razı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…