- 20 Eylül 2024
- 13
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi RUKIYE ULUER
Merhaba arkadaşlar reglim gecikmedi ama sürekli sancım var bi hafta önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı göğüslerim de biraz ağrı ve dolgunluk var sizce hamilelik varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
reglın gecıkmedı ve 1 hafta once test yaptıysan daha cıkamazmıs kı zaten :) kac gun var adetıne?Merhaba arkadaşlar reglim gecikmedi ama sürekli sancım var bi hafta önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı göğüslerim de biraz ağrı ve dolgunluk var sizce hamilelik varmı
Şuan 1 gün kaldı test yapsam çıkarmı pekireglın gecıkmedı ve 1 hafta once test yaptıysan daha cıkamazmıs kı zaten :) kac gun var adetıne?
Çıkar yüksek ihtimalleŞuan 1 gün kaldı test yapsam çıkarmı peki
O zaman bugün test yapayım bugünde gelmedi ne bi sancı ne bi belirti yok sabah kalkınca göğüs ağrısı oluyor adet sancısı kaç gün oldu çekiyorum bugün yokÇıkar yüksek ihtimalle
Evet sonucu atabilirsiniz buraya daO zaman bugün test yapayım bugünde gelmedi ne bi sancı ne bi belirti yok sabah kalkınca göğüs ağrısı oluyor adet sancısı kaç gün oldu çekiyorum bugün yok
Negatif çıktı malesefEvet sonucu atabilirsiniz buraya da![]()
Testin içini çıkarır mısın orada daha net oluyor çizgi olup olmadığıNegatif çıktı malesef![]()
Çok beli amaTestin içini çıkarır mısın orada daha net oluyor çizgi olup olmadığı
Sanki Silik gibi gördüm aşırı SilikÇok beli ama
Testin içini çıkarır mısın orada daha net oluyor çizgi olup olmadığı
Testin içini çıkarır mısın orada daha net oluyor çizgi olup olmadığı
Flash tutum emin olmak içinSanki Silik gibi gördüm aşırı Silik
Erken gebelik testininiz yok mu
Gecikmeden bir hafta önce yapmıştım negatif çıktıErken gebelik testininiz yok mu
Anladım şöyle yapın isterseniz eğer bi kaç gün içinde de gelmezse kan testi verin bende de hiç pozitif çıkmamıştı ben de kan vermiştim öyle öğrendimGecikmeden bir hafta önce yapmıştım negatif çıktı
Gerçektenmi umutlandım şimdiAnladım şöyle yapın isterseniz eğer bi kaç gün içinde de gelmezse kan testi verin bende de hiç pozitif çıkmamıştı ben de kan vermiştim öyle öğrendim