Hamileler acil bakabilir mi

merve244

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2024
42
2
6
21
Kızlar 3 haftalık gebelikte beta değeri <0.3 olabilme ihtimali var mı

Çok erken yapmışsın canım en az adete yakın dene yada gecikince
Ya ben önceden 3 Temmuz da regl gibi olmuştum ama böyle idrarımı yaptıktan sonra geliyordu yerleşme kanaması mı falan dedım ama normal idrar yaptıktan sonra adet kanı gibi geliyordu kırmızı ama pede pek gelmiyordu bu 4 5 gün sürdü sonra 8 Temmuz da doktora gittim o değer bu adet geçmişti yani önceki regl beş Haziran da olmuştum

Ya ben önceden 3 Temmuz da regl gibi olmuştum ama böyle idrarımı yaptıktan sonra geliyordu yerleşme kanaması mı falan dedım ama normal idrar yaptıktan sonra adet kanı gibi geliyordu kırmızı ama pede pek gelmiyordu bu 4 5 gün sürdü sonra 8 Temmuz da doktora gittim o değer bu adet geçmişti yani önceki regl beş Haziran da olmuştum
O regl olabilir bazen az az da gelir bazen yoğun bende oluyor bazen ara kanamada olabilir ama sonuca göre negatif

arkadaşlar merhaba sürekli yorumları okuyorum size bi sorum olucaktı ara kasık agrısı yaşıyorum gögüs hasaslığım yok ama gögüsümde yeşil yeşil damarlar var hiç bu kadar belirgin degildii birazda şiş bıde surekli yumurta akı gıbı akıntım var test yaptım negatif adettime daha 3 gün var pozitife donermi bu ay yumurtlama dönemimi iyş degerlendırdık eşimle uzun oldu kusura bakmayın

Back
X